Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke monteur

De afspraak is 2x afgezegd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zich houden aan de gemaakte afspraak. Zelf contact opnemen om een nieuwe afspraak te maken

De monteur wist gelijk wat er mis was

P Fleers

Snelheid.

Gemakkelijk

Marc Nijhof

De laatste twee monteurs waren eindelijk eens klantvriendelijk. Dit heb ik slechter meegemaakt.

Deze keer was de service prima, twee keurige monteurs. Vorige keren vaak drama. Geen reactie op email inzake kostenopgave.... zeer slechte klantenservice. Meneer het kost 265 en daar maken we het... Deze keer was de service prima, twee keurige monteurs. Vorige keren vaak drama. Geen reactie op email inzake kostenopgave.... zeer slechte klantenservice. Meneer het kost 265 en daar maken we het voor.. dat was letterlijk de prijsopgave.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Werk eens aan interne opvolging van mail... klantenservice zelfs doorsturen van mail naar info adres en vragen om een reactie blijft onbeantwoord. Mocht u echt interesse hebben neem dan contact... Werk eens aan interne opvolging van mail... klantenservice zelfs doorsturen van mail naar info adres en vragen om een reactie blijft onbeantwoord. Mocht u echt interesse hebben neem dan contact met mij op nav deze enquete. Dan zal ik u eens laten zien wat voor mails ik gekregen heb en wat mijn ervaring met energiewacht is.

Prima opgelost door monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Inplannen van onderhoud was bij de telefoniste niet goed,

DvM

De servicemonteur zelf deed snel en vriendelijk zijn werk

Service op dag zelf was prima, alleen heeft het te veel moeite gekost om een servicedatum te plannen

Afspraken nakomen

Giuseppe Bonfa

Nothing, it has been a negative experience.

I would NOT recommend Energiewacht West Netherlands - the service offered is poor, not reliable and made me waste a lot of time - due to Energiewacht West missing 4 appointments in a row.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Respect more your customers, do not play tricks, be reliable.

Er was ruimte voor vragen en advies

Onpersoonlijke organisatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Slechte ervaringen met overige dienstverlening

Was snel gefixt.

Wel, omdat je zo zeker weet dat je klaar bent voor de winter.