Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Monteurs gaven goede informatie en namen daar de tijd voor.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Het mechanische ventilatiesysteem kanalen wordt niet meer schoongemaakt om de zoveel jaren. Je wordt nu verwezen naar een ander bedrijf. Dit is waardeloos.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Neem het reinigen van de ventilatiekanalen weer op in de service.

witte

De medewerker zelf

De 5 minuten dat de medewerker is geweest en heeft schoongemaakt kan iedereen doen.

x

Niets

Het kan altijd beter

E. Huysmans

Alles

Wel
Aardige man en heeft keurig werk verricht

Remco Hoefnagel

Niets

Geen toelichting gehad van de werkzaamheden ook is de melding voor het onderhoud niet uit de ketel en thermostaat gehaald

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Meer duidelijkheid geven van de werkzaamheden en ook alles nalopen met de klant.

Vriendelijke medewerker

Tarieven verlagen

Geen commentaar op de verschillende monteurs

heb zojuist een aanmaning betaald van 46,41 omdat deze schriftelijk per brief op de deurmat lag. deze mail had ik ook gemist:

We zijn binnen Energiewacht West overgegaan naar duurzame...

We zijn binnen Energiewacht West overgegaan naar duurzame verwerking van onze administratie, dit betekent dat we vanaf dit jaar de herinneringen per e-mail verzenden aan u.
In de bijlage ontvangt u de herinnering.
Om de herinnering te kunnen bekijken dient u een PDF programma zoals Adobe Reader of een ander dergelijk programma te installeren. U kunt Adobe gratis downloaden door op de volgende link te klikken.

Graag zou ik de 40,-- extra kosten terug betaald zien krijgen daar ik niet om een dergelijke administratie uwerzijds heb gevraagd.

ik vraag dit langs deze weg omdat jullie website meestal niet goed werkt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

na overgang naar digitale verwerking graag een overgangsperiode om eraan te moeten wennen en de eerste schriftelijke aanmaning zonder verhoogde kosten zou wel zo netjes zijn.

Ik ben zeer...

Ik ben zeer ontevreden over de manier waarop de aanmaning verwerkt is, ik wist van niets en nu 40,-- extra daarvoor vragen vind ik geen stijl.

Het liefst zou ik om die reden alle afspraken met Energiewacht West nu meteen willen opzeggen, maar dat zal wel weer digitaal moeilijk , zo niet onmogelijk gemaakt zijn.

Ik accepteer de huisregels NIET, maar dat kan ik niet aanklikken.

Me

Prima service

J M P A Jongeling-Eijndhoven

Eerst overleg over de aftopping van een radiator en daarna alles netjes opgeruimd

vakkundig personeel en service gericht

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

geen tips, ga gewoon zo door!

m bouman

Op tijd de monteur