Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Vriendelijke monteur. Werkt netjes

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Nette monteur. Keuze vrijheid inplannen afspraak. Netjes en goed werken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Op dedagzelf bericht hoe laat de monteur ongeveer komt.

Vriendelijk

Altijd hele nette vriendelijke monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Wanneer komt er nu eens een vrouwelijke monteur?

Eigenlijk niets er was geen communicatie met de onderhoudsmonteur over de gemaakte materialen die hij ging vervangen

ben niet helemaal tevreden over de uitvoering van het onderhoudscontract

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

betere communicatie van de monteur

Het verliep goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Niet over de onderhoudsbeurt. Wel over een andere afspraak die ik bijna 2 maanden geleden heb gemaakt.

Arthur Banwarie

Geheel niets. De laatste keer kwam een nieuwbakken monteur die blijkbaar nog in de leer was. Hij deed lang over het onderhoud en hing steeds aan de lijn met …..?

Ik ben niet te spreken over de moeizame communicatie met Energiewest. Sinds de overname door Essent komt een telefonisch contact moeizaam tot stand. Op e-mail wordt niet gereageerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere uitleg over wat het abonnement en melding door de monteur als materiaal apart moet worden afgerekend. Telefonisch en e-mail contact moet vlotter en klantvriendelijker.

Vorig jaar super vriendelijke monteur! Goede uitleg, vulde zelfs het water van de ketel bij, echt topper!

Over het algemeen prima voor onderhoud. Eens in de zoveel tijd krijg je een bericht dat je cv gecheckt wordt, prima. Vorig jaar had ik een hele fijne onderhoudsmonteur, dit jaar was ik niet zo... Over het algemeen prima voor onderhoud. Eens in de zoveel tijd krijg je een bericht dat je cv gecheckt wordt, prima. Vorig jaar had ik een hele fijne onderhoudsmonteur, dit jaar was ik niet zo tevreden. Er lag nog iets op de cv, geen idee wat het is of wat ik ermee moet. Was ook een wat minder vriendelijke man. Hij zei dat hij iets had veranderd, maar het ging zo snel, dat ik echt geen idee heb wat hij nou heeft gedaan..

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dit jaar had ik helaas een onvriendelijke monteur.. hij heeft ook iets veranderd zei hij, maar niet wat. Dus dat vind ik niet zo prettig. Daarnaast lag er nog een onderdeel op de cv ketel, waarvan... Dit jaar had ik helaas een onvriendelijke monteur.. hij heeft ook iets veranderd zei hij, maar niet wat. Dus dat vind ik niet zo prettig. Daarnaast lag er nog een onderdeel op de cv ketel, waarvan ik ook niet weet wat het is, en het onderhoudsbriefje heeft hij ook niet netjes opgeborgen.

niet altijd tevreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

de onderhoud van mijn oude cv ketel wordt niet altijd even goed gedaan. Het verschilt per monteur, jongeren gaan snel overeen en willen het liefst niet veel open doen. oudere monteurs gaan... de onderhoud van mijn oude cv ketel wordt niet altijd even goed gedaan. Het verschilt per monteur, jongeren gaan snel overeen en willen het liefst niet veel open doen. oudere monteurs gaan nauwkeurig te werk en geven goed informatie. Bovendien toen ik deze oud cv ketel had bij jullie gekocht is slecht geplaatst en op onze verzoek om beter te plaatsen ivm makkelijk schoonhouden en onderhouden, werd geen gehoor aan gedaan.

mevr. V.D.J.van Dolder-den Hertog

Weinig

ik was zeer verbaasd onlangs een servicemonteur voor mijn deur te ontmoeten. Wel hierom : in april heb ik een nieuwe verwarmingsketel geinstalleerd gekregen. Daar was deze monteur niet van op de... ik was zeer verbaasd onlangs een servicemonteur voor mijn deur te ontmoeten. Wel hierom : in april heb ik een nieuwe verwarmingsketel geinstalleerd gekregen. Daar was deze monteur niet van op de hoogte! In zijn telefoon stond nog de oude ketel een Benraad. Is jullie administratie wel op orde?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Ondanks dat ik een servicecontract had, kwam er na dagen iemand voor mijn niet functionerende ketel in het begin van dit jaar !

Divya Sharma

Niks

Niemand kwam voor onderhoud sinds 2 jaar

Afspraak houden

Jaap

Hele aardige en bekwame monteur.

Ik praat met niemand over dit soort zaken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Breng een verbindingsstreepje aan in de naam tussen West en Nederland. Correct is 'West-Nederland', niet 'West Nederland'. Dit staat amateuristisch en potsierlijk.