Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Snel, netjes en goede uitleg

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Handig en komen hún afspraken na

Ga zo door

Goede uitleg

Voor wat betreft regulier onderhoud prima maar we hebben eind vorig jaar een slechte ervaring gehad met een storing (geen warm water) waarbij we meer dan 2 weken moesten wachten op een... Voor wat betreft regulier onderhoud prima maar we hebben eind vorig jaar een slechte ervaring gehad met een storing (geen warm water) waarbij we meer dan 2 weken moesten wachten op een servicemonteur. Dus hebben we maar gebruik gemaakt van een dure CV service. Juist voor dit soort gevallen verwacht ik snelle en goede service. Het is mij bekend dat er te weinig monteurs zijn maar wellicht moet er dan minder werk aangenomen worden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Zie mijn toelichting hiervoor in geval van storingen

Op tijd

een betere tijdafspraak

Accurate afspraak

Goede servicemonteur, normale prijs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Duidelijkheid over de extra rekening

Nette monteur

Ik kan het zeker aanbevelen, maar ik heb de duurste onderhoud service en hij is niet bijgevuld,

Mij antwoord geven

Ik hoefde deze keer niet zelf te bellen voor een onderhoudsbeurt. Kreeg automatisch een bericht.

De communicatie met de klantenservice is beneden peil. Vorig jaar had ik hulp nodig met een lekke radiator en kreeg als antwoord " kom volgend jaar maar terug wij hebben het te druk". Begin van het... De communicatie met de klantenservice is beneden peil. Vorig jaar had ik hulp nodig met een lekke radiator en kreeg als antwoord " kom volgend jaar maar terug wij hebben het te druk". Begin van het jaar een email verstuurd met de vraag waarom mijn abbonement met 50% omhoog ging en kreeg tot op heden nog steeds geen antwoord. Denk er hard over om over te stappen naar een ander bedrijf. Ik heb trouwens geen klachten over de monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Betere communicatie en geen klanten negeren.

Niets

Tot heden niet ontevreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Suggestie: Zorg in het vervolg dat alles ook weer gemonteerd is zoals het voor de onderhoudsbeurt was. Nadat de monteur vertrokken was constateerde ik dat de afvoer van de cv ketel verschoven was... Suggestie: Zorg in het vervolg dat alles ook weer gemonteerd is zoals het voor de onderhoudsbeurt was. Nadat de monteur vertrokken was constateerde ik dat de afvoer van de cv ketel verschoven was zodat het uitkomende condenswater niet op een correcte manier werd afgevoerd.

...

...

Toch nog geregeld dat de onderhoudsbeurt werd uitgevoerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

De bereikbaarheid en alerte reactie en snelheid van het callcenter verdient verbetering. Wanneer er 2 belknoppen zijn gebruik ze dan allebei!

Mw. W.H. de Vree

Vriendelijk en volgens afspraak