Duidelijkheid van de verstrekte informatie
7.2/10
Kennis en professionaliteit
7.8/10
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
8.2/10
Nakomen van afspraken
7.4/10
Uitleg die u kreeg over de service & onderhoudsbeurt
7.6/10
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Edward strijkert

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Wel word keurig op de hoogte gehouden wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraken nakomen omtrent aankomst. Afspraak was in de ochtend monteur kwam om 14:30

Gronheid

Service

Goede service

Tijd van planning aanhouden

Jan

Nvt

keurige monteur, kwam op afgesproken tijd

nvt

Vicente

Eerlijkheid

Ze hebben geen geld 🤣

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Afspraak werd nagekomen. Monteur was zeer vriendelijk en netjes

Het gemak en verzekerd zijn van onderhoud van de ketel

Monteur sprak gebrekkig Nederlands. Waardoor communicatie niet zo makkelijk was

I.ozturk

Omdat de service goed is en de medewerker led kleine dingen goed op en hij was vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Vervolgafspraken moet snel door anderen pakken

Filter wissel indien de klant het besteld en het zelf wil wisselen moet mogelijk zijn dmv opsturen per post nl. En niet dat hiervoor de klant wederom een aparte afspraak moet maken. Spaart klant... Filter wissel indien de klant het besteld en het zelf wil wisselen moet mogelijk zijn dmv opsturen per post nl. En niet dat hiervoor de klant wederom een aparte afspraak moet maken. Spaart klant tijd en Energiewacht kosten en monteurstijd

Technisch Onderhoud is prima
Afspraken nakomen mbt (filter) leveringen en contacten hierover is niet ok

Luisteren naar de klant

p. verroen

Aardige monteur

Wij hebben een tweejarig onderhoudscontract. Bij de controlebeurt is blijkbaar een onderdeel vervangen waarvoor wij een rekening kregen. Ons is daarover niets gezegd. Wij moesten allen maar tekenen... Wij hebben een tweejarig onderhoudscontract. Bij de controlebeurt is blijkbaar een onderdeel vervangen waarvoor wij een rekening kregen. Ons is daarover niets gezegd. Wij moesten allen maar tekenen voor het feit dat de monteur hier geweest was. Zo zei de monteur. Op onze vraag of na amper 2 jaar al onderdelen vervangen moesten worden heb ik nog geen bevredigend antwoord gekregen. Niet anders dan dat het in het contract staat dat vervangen onderdelen in rekening worden gebracht. Vind ik wel heel makkelijk en een carte blanche om iets te vervangen ook al hoeft dat niet.

Zie vorige vragen

Rob van den berg

Super geregeld

Altijd goed en geen storingen

Meer informatie

Spuy