8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox90% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!

Ed

Tevreden

Stroom, 20 april 2025

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je tevreden over ons bent! Vriendelijke groet, Ineke ENGIE Webcare

Tiek Spronck-Janssen

SterSterSterSterLege ster

Ik heb me altijd prettig gevoeld bij jullie bedrijf. Aardige mensen en goed bereikbaar bedrijf.

Ik heb een contract afgesloten voor een jaar maar krijg geen bonis. Nieuwe klanten krijgen wel een bonis. Dat vind ik niet leuk.
Een jarig contract gas en electriciteit

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te lezen dat je je altijd zo prettig voelt bij ons, daar worden we blij van. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

LA Schuttenhelm

SterSterLege sterLege sterLege ster

Efficient op afstand van de klant

Veel meer persoonlijk klantcontact met voorlichting nodig
verlenging van 1 naar 3 jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Ik begrijp dat je graag persoonlijk contact wil hebben, hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met onze klantenservice zodat we dingen met je kunnen bespreken en doornemen, of je kan een email sturen met jouw gegevens + review en dan zullen we jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Dit mag je dan mailen naar socialmedia.nl@engie.com. We helpen je graag verder. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Keun

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn dat je zo blij bent met ons, daar worden wij dan weer heel blij van! Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Ank Klein Velderman

Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact.

Bij verlenging van contract beter letten op de startdatum van het verleng contract (bij mij per 1 augustus 2025) en niet op de datum van telefonisch contact. Kennelijk een andere afdeling.
Product of looptijd contract
Verlengcontract voor 3 jaar vanaf 1 augustus 2025.

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor je review! Fijn dat je ons ook feedback geeft. We nemen het uiteraard mee voor de toekomst. Ik wens je nog een fijne dag en alvast een prettig weekend! Pauline - ENGIE Webcare

M.G. Majoor - van Kooten

Prima contact, goede service, aardige mensen

Gas en stroom

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Bij ENGIE vinden wij goede service heel belangrijk, daar worden onze medewerkers ook speciaal op geselecteerd. Fijn dat dit ook jouw ervaring is. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

anonymous

SterSterSterSterLege ster

ben erg tevreden. contact klantenservice is eenvoudig, waardeer het vooral dat ik persoonlijk contact met iemand kan hebben en niet hoef te chatten

eigenlijk niet
gas en elektra 3 jaar vast

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! ENGIE vindt het belangrijk dat er persoonlijk contact mogelijk is (je kan eventueel ook chatten als je dit wil, dan krijg je ook een medewerker aan de lijn) wanneer je vragen hebt. Fijn dat je dit zo waardeert. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

G. Zwijnenburg-Rijlaarsdam

Prettig. Goed inzichtelijk voor energie gebruik

Snellere aanpassing na verandering van situatie
3-jarig contract na 1 mei

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn dat je zo blij bent met alle opties die we hebben in het inzien van de kosten en het energieverbruik. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Henk Aarts

Heel goed

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn dat je ons zo hoog waardeert, daar worden we blij van. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Prive .

Ik als aantaal jaren klant bij ENGIE Energie ben ik zeer tevreden nooit problemen met engie over verhoging of onverwachte extra kosten of op welk manier dan ook . Ik was jaren klant bij meerdere concurenten en altijd problemen .Zins ik bij Engie bent heb ik geen enkele zorgen ( ja jij moet je rekening wel op tijd betalen 🤣)

In mij zicht voor mijn kant niets
3 Jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons. We doen inderdaad ons best om te zorgen dat jij geen verdere zorgen meer hebt! 😉 Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Timo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles behalve klantgerich

Houden aan gemaakte afspraken!
Ketelonderhoud

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt gehad. Graag horen we van je hoe we dit kunnen verbeteren. Hiervoor wil ik je verzoeken jouw gegevens + review per e-mail sturen naar socialmedia.nl@engie.com, dan kijken we wat we kunnen doen om dit op te lossen voor je. We horen graag van je. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

C. Sanderse

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk om mijn contract te verlengen. Goede service en telefonische communicatie.

3 jaren

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Wat fijn dat je onze service zo goed waardeert. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Bogaards

Oke

Niet
Ja

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te zien dat je tevreden bent en ons aanraadt. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Van der kroon

Alleen maar goede ervaring met engie...al jaren zit ik bij engie..!!

Niets!!!
3 jaar gas en stroom

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Super dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening. Hopelijk maak je hier nog gebruik van. Voor vandaag wensen wij je een fijne dag! Hartelijke groet, Eddo - Engie Webcare

Boezer

Goed alleen het bureau dat de verlenging verzorgd zijn zulke doordrammers

Klantvriendelijker
Contract tot juni daarna verlengt voor3 jaar

Antwoord ENGIE Energie Nederland

Goedemorgen, Bedankt voor het delen van je review! Fijn dat je ervaring met ons goed was. We horen graag van je hoe het gesprek met de partner ging, zodat we onze service kunnen verbeteren. Zo je hiervoor jouw gegevens + de review willen mailen naar socialmedia.nl@engie.com? We horen graag van je. Hartelijke groet, Karim - ENGIE webcare

Geantwoord op

ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2013

ENGIE Energie Nederland

Als klant van ENGIE maak jij écht het verschil. Samen bouwen we in 70 landen aan een duurzame wereld. Dagelijks voorzien we al 100 miljoen mensen van groene stroom. Daarbij is een goede service van groot belang. We horen het dus graag als er iets misgaat of we zaken kunnen verbeteren. Via onderstaande contactgegevens helpen we je graag.

Postbus 554

Veel meer persoonlijk klantcontact met voorlichting nodig
verlenging van 1 naar 3 jaar

Keun

Ank Klein Velderman

Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact.

Product of looptijd contract
Verlengcontract voor 3 jaar vanaf 1 augustus 2025.

M.G. Majoor - van Kooten

3 Jaar

Timo

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alles behalve klantgerich

Houden aan gemaakte afspraken!
Ketelonderhoud

C. Sanderse

3 jaren

Bogaards

Oke

Niet
Ja

Van der kroon

Alleen maar goede ervaring met engie...al jaren zit ik bij engie..!!

Niets!!!
3 jaar gas en stroom