Ed
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of looptijd contract
- Stroom, 20 april 2025
90% beveelt ENGIE Energie Nederland aan!
Tevreden
Ik heb me altijd prettig gevoeld bij jullie bedrijf. Aardige mensen en goed bereikbaar bedrijf.
Efficient op afstand van de klant
Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact.
Prima contact, goede service, aardige mensen
ben erg tevreden. contact klantenservice is eenvoudig, waardeer het vooral dat ik persoonlijk contact met iemand kan hebben en niet hoef te chatten
Prettig. Goed inzichtelijk voor energie gebruik
Heel goed
Ik als aantaal jaren klant bij ENGIE Energie ben ik zeer tevreden nooit problemen met engie over verhoging of onverwachte extra kosten of op welk manier dan ook . Ik was jaren klant bij meerdere concurenten en altijd problemen .Zins ik bij Engie bent heb ik geen enkele zorgen ( ja jij moet je rekening wel op tijd betalen 🤣)
Alles behalve klantgerich
Gemakkelijk om mijn contract te verlengen. Goede service en telefonische communicatie.
Oke
Alleen maar goede ervaring met engie...al jaren zit ik bij engie..!!
Goed alleen het bureau dat de verlenging verzorgd zijn zulke doordrammers
ENGIE Energie Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
ENGIE Energie Nederland
Postbus 554
8000 AN Zwolle
Efficient op afstand van de klant
Telefonisch goed bereikbaar, prettig contact.
Prima contact, goede service, aardige mensen
Prettig. Goed inzichtelijk voor energie gebruik
Heel goed
Alles behalve klantgerich
Oke
Alleen maar goede ervaring met engie...al jaren zit ik bij engie..!!
Goed alleen het bureau dat de verlenging verzorgd zijn zulke doordrammers
ENGIE Energie Nederland heeft de volgende resultaten bereikt: