ILG Food Group
- Product of service:
- PV installatie
Enigine is een fijne club om mee samen te werken. Helder aanbod, gericht advies, netjes opvolgen wat je belooft. Aanrader voor iedereen die zakelijk 'iets' met (groene) energie wil of moet doen.
Ik ben blij met de keuze voor Leds Go Eco, om zonnepanelen op een bedrijfshal en onze woning te laten leggen. Het duurde lang vooraleer ze daadwerkelijk gelegd konden worden: vanwege het weer! De zonnepanelen hebben 5 maanden ingepakt opgeslagen gestaan, in de hal waar ze later op gemonteerd werden. Maar toen het weer het toeliet, verliep het allemaal van een leien dakje. Montage, aansluiten en in bedrijf stellen, in een paar dagen. Bedankt Leds Go Eco, voor de prettige samenwerking! Antoine van de Kruijs Swartbroek-Weert
Top geregeld, komen afspraken na en regelen alles voor je t/m de scope 12 keuring toe.
Door rechtstreeks contact te houden met LedsGoEco kon er een goede samenwerking plaats vinden.
Goed goede info van af begin kennis making tot oplevering
Supergoed bedrijf, uitstekende service, erg deskundig, snelle en fijne communicatie. Zeer tevreden over.
prima bedrijf netjes en eerlijk
Pgsvogel heeft goede samenwerking gehad
gewoon goed
goed
Ik ben via via bij leds go eco terecht gekomen, ja wat moet ik zeggen gewoon het beste wat er ooit gebeurd is, ze lagen er in no time op goede communicatie alles verliep zonder stres of wat dan ook. Nu nog volle bak goed weer en op naar een betere toekomst met minder maand lasten en zorgen, ik zou zeggen gewoon doen en denk groen
Prettige proces geweest vanaf moment van informeren t/m moment van controle installatie.
Het begint al met de kennismaking en de info. De hr Kees de Dreu weet waar hij over spreekt (technische en ideeën). Aanname van de telefoon: zeer vriendelijk en snel. De monteurs die de panelen plaatsen zijn zeer kundig en zeer vriendelijk. Dus over het geheel ben ik zeer tevreden als ik een cijfer mocht geven krijgt Kees een 10 en de anderen een 9. Leo van den Hengel (Road Runners Zoetermeer).
Enigine verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Enigine heeft de volgende resultaten bereikt:
Enigine