Het hele traject is strak geregeld. Dat is even wennen, maar het verloopt allemaal soepel. Behulpzame mensen die prima meedenken.
Dirk Hendriks Makelaardij
Een zeer prettige ervaring met een professioneel bedrijf, kundig en snel. Ik zal dit Ennimate aan anderen aanbevelen.
Frank van Iersel - Deynique Cosmetica
Mijn ervaringen met Ennimate zijn bijzonder prettig, afspraken worden nagekomen en het resultaat is zoals verwacht.
IMMOIQ
Ik ben altijd skeptisch als het gaat om een internetaanbieder, maar met Enimate was ik aangenaam verrast. Alles is perfect verlopen en ik heb nu een uitleganimatie op mijn site staan, die al zorgde...Ik ben altijd skeptisch als het gaat om een internetaanbieder, maar met Enimate was ik aangenaam verrast. Alles is perfect verlopen en ik heb nu een uitleganimatie op mijn site staan, die al zorgde voor mijn conversies.
Gemeente Hilvarenbeek
Ennimate maakt waar wat ze belooft: een soepel en snel proces met een goed eindresultaat!
Van Hoeckel
Goed, reageren snel, leveren leuke animaties!
Henk Mensink
Onlangs hebben wij een tweetal animatiefilmpjes voor onze website en onze Facebook site laten produceren door Enimate. We zijn uitermate tevreden over het resultaat, zeker ook omdat er op snelle...Onlangs hebben wij een tweetal animatiefilmpjes voor onze website en onze Facebook site laten produceren door Enimate. We zijn uitermate tevreden over het resultaat, zeker ook omdat er op snelle wijze een persoonlijke tint aan de filmpje gegeven kon worden.
Fijne samenwerking!
Huis vol Compassie - Robert Collee
Effectieve en professionele begeleiding met ruimte voor persoonlijk en maatwerk product. Prima kennismaking met een voor ons onbekende media tool.