Er wordt razendsnel gewerkt, zonder dat de aandacht voor de kwaliteit verslapt. Het hele proces waarlangs de animatie tot stand komt wordt tevoren duidelijk beschreven en toegelicht. Daardoor weet...Er wordt razendsnel gewerkt, zonder dat de aandacht voor de kwaliteit verslapt. Het hele proces waarlangs de animatie tot stand komt wordt tevoren duidelijk beschreven en toegelicht. Daardoor weet iedereen goed waar hij aan toe is. Er wordt een strakke planning aangehouden. Die planning werd ook daadwerkelijk gerealiseerd. Desondanks is er meer dan voldoende ruimte voor aanpassingen en correcties. Wij wilden het gewoon perfect ... vandaar! Verder kunnen we nog melden dat de gehanteerde tarieven messcherp zijn. Wij kijken daarom met een bijzonder goed gevoel terug op de samenwerking met Ennimate.
Wij hebben voor onze website een uitleganimatie laten maken om de snelheid en kwaliteit van onze verhuisdienst uit te leggen. Ennimate heeft een prima uitleganimatie voor ons gemaakt.
Prima animatie voor een scherp tarief.
ITech Media
Super service
BeersePlus
Ennimate heeft de verwachtingen volbracht
Voordelig en snel. Kwalitatief prima!
Balans
Er is een heldere werkwijze en bij elke stap weet je wat je wel/niet kunt doen en aanpassen. Kortom, je weet waar je aan toe bent.
Evidos
Professioneel bedrijf, dat ondanks de scherpe prijs wel goed meedenkt bij het maken van script en boodschap.
Spaanse Hypotheek Patrick Kruger
Zeer positief, duidelijk, helder, transparant en snel