Vriendelijk contact, flexibel en snel kunnen schakelen.
KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Prima en snelle reacties. Uitstekende service en animatie zoals het bedoeld was
Correct, snel, vriendelijk, uitstekend resultaat!
Correct, snel, vriendelijk, uitstekend resultaat!
De meerwaarde van Ennimate zit wat ons betreft in de manier waarop ze onze input wisten te vertalen in een duidelijk en doelgericht verhaal. We zijn erg tevreden met het geleverde eindproduct. Prima...De meerwaarde van Ennimate zit wat ons betreft in de manier waarop ze onze input wisten te vertalen in een duidelijk en doelgericht verhaal. We zijn erg tevreden met het geleverde eindproduct. Prima animatiefilmpje waarin onze huiskleuren op een leuke manier zijn verwerkt.
Cars4Cars.nl
Professioneel zakelijke aanpak gericht op snelle levering en een lage prijs. Voor deze lage prijs een goede kwaliteit filmpje boven mijn verwachting. Top!
Prima partij voor uitleganimaties!
Aankoopmakelaardij Gerrit Post
Leuk contact en snelle service, wat gevraagd wordt wordt zoveel als maar kan uitgevoerd, er worden goede adviezen gegeven, kortom, prima zaken mee te doen.
Hessels & Hessels/ CompleetAdvies
Zij hebben ons concept op passende wijze zeer duidelijk neergezet. De prijs- kwaliteit verhouding is prima.
Cortus Bouwregisseurs
Wij hebben een uitleg animatie laten maken waar we heel tevreden over zijn en positieve reacties op ontvangen!