Resultaat
Medewerkers
Prijs/kwaliteit verhouding
Responstijd

Tyche Groep

Prima service verlening. Zonder al te veel problemen en vragen een product afgenomen. After sales en probleemoplossend vermogen niet kunnen beoordelen tot dusver. Dus rating is daar niet op gebaseerd.

Dimitri - EY Tax Consultants

Prima animatie, zeker qua prijs/kwaliteit, met een duidelijke prijszetting en follow up.

ATO-scholenkring

Het verloop de bestelling is uitstekend verlopen (duidelijk, met ruimte om nog bij te sturen) en ik heb een prima product gekregen.

Arco Iris Communications

Hele goede ervaring met Ennimate gehad; er wordt echt meegedacht, het resultaat is hartstikke goed en de prijs ook.

Kelvin

Wij hebben een mooie animatie gekregen voor een mooie prijs. De communicatie loopt goed en ze houden goed rekening met alle wensen en de huisstijl. Ook was de animatie erg snel klaar.

Huizonline.nl

Zeer positief! Snelle service, uitstekend eindproduct.

Monica Meesters - BSH

De animatie die wij hebben laten maken voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij zijn erg tevreden! Ook de werkwijze is erg prettig. De reactietijd is snel en de correcties en vragen worden... De animatie die wij hebben laten maken voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wij zijn erg tevreden! Ook de werkwijze is erg prettig. De reactietijd is snel en de correcties en vragen worden direct opgepakt en afgehandeld, erg fijn!

Ralph/Pro-Bewegen

Ennimate werkt heel snel. Door de verschillende stappen te doorlopen kom je samen tot een mooie animatie.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Snelle en correcte opvolging

Vriendelijke, geduldige mensen die hebben geholpen een animatie op maat te maken. Duidelijke informatie verschaffing vooraf, tijdens en achteraf.