Het telefonisch én e-mailcontact gaat snel en soepel. Ik ben onder de indruk van de efficiëncy waarmee het werkproces is ingeregeld. Het resultaat is van prima kwaliteit. We gaan zeker meer...Het telefonisch én e-mailcontact gaat snel en soepel. Ik ben onder de indruk van de efficiëncy waarmee het werkproces is ingeregeld. Het resultaat is van prima kwaliteit. We gaan zeker meer opdrachten aan Ennimate verstrekken.
Your Style Lab
Onze ervaring was heel positief. Wij waren op zoek naar een betaalbare animatie, die past bij ons product en bedrijf. Het filmpje was enorm snel klaar, er werd snel doorgepakt in stappen van...Onze ervaring was heel positief. Wij waren op zoek naar een betaalbare animatie, die past bij ons product en bedrijf. Het filmpje was enorm snel klaar, er werd snel doorgepakt in stappen van productie en snelle aanpassingen gemaakt. Ook konden we altijd terecht met verder vragen of nieuwe aanpassingen waar nodig.
WiNC Solutions B.V.
Snelle levering en goed resultaat
Martijn Lentz, Kamer van Koophandel
Goede ervaring, klantvriendelijk, straight to the point, denken goed mee over wens klant
Katwijkse Reddingsbrigade
Prettig en snel. Ze denken goed mee. Je gelooft bijna niet dat het voor die prijs kan.
Appblicity
Snelle service en prettige contact. Een organisatie die meedenkt en een mooi eindproduct oplevert.
Simons
Ennimate denkt goed mee en reageert snel. Aanpassingen naar wens worden gauw doorgevoerd. De uitkomst is eenvoudig met oog voor detail. Mijn animatie is goed in de smaak gevallen bij mijn publiek!
Tausch
Op een moderne eigentijdse manier een leuk creatief proces realiseren! Top ervaring! professioneel en snel!
Fijne organisatie om mee samen te werken met korte lijnen. Goede kwaliteit voor een perfecte prijs
Gulden Marketing
Goeie ervaringen met het bedrijf. Alleen de audio eq mag iets beter. Zitten wat tikken in het geluid. Misschien handig om meer fade-outs te gebruiken. Hoe dan ook zeer fijne samenwerking!