Bestelling

Goed kunnen bestellen. Mooie enveloppen gekregen. Heel snel alles gehad. Had een vraag over de betaling die niet goed gegaan was en dat contact liep raar en onprettig. Uiteindelijk mijn antwoord... Goed kunnen bestellen. Mooie enveloppen gekregen. Heel snel alles gehad. Had een vraag over de betaling die niet goed gegaan was en dat contact liep raar en onprettig. Uiteindelijk mijn antwoord wel gekregen. Echter dat zou ik klantvriendelijker maken. Verder een top winkel!

Goed alternatief gebodenj

helaas was het type envelop wat ik de vorige keer had besteld niet meer leverbaar, de medewerkster aan de telefoon wist echter met mij snel het juiste alternatief te selecteren

Snel en goed

Snel besteld snel geleverd goede kwaliteit. Niks mis mee

Pauline

Betrouwbaar

Goede levering, netjes verpakt. Goede ervaring.

Snel en effficien

prima

BobPauw Grafisch Ontwerp

Te weinig om een oordeel te geven

Niet alle enveloppen waren goed gelijmd

Zeer tevreden

Vriendelijke en snelle reactie na aanvraag proef-envelop en de sample al de volgende dag in huis.
Uiteindelijke bestelling van 100 stuks netjes verpakt en weer snel in huis.
De...
Uiteindelijke bestelling van 100 stuks netjes verpakt en weer snel in huis.
De bevestigingsemails zijn duidelijk en in correct Nederlands.
Kortom, zeer tevreden, bedankt!

Dennis

SPAM EnvelopShop

Als je precies weet wat je nodig hebt, gaat het bestellen wel aardig. Er zijn echter betere webshops. O.a. de mogelijkheid om je order historie te bekijken ontbreekt.

PKN Krimpen

Levering Enveloppen

Levering correct en volgens afspraak.

HBV Land van Heusden en Altena

Uitstekend

De bestellingen worden zorgvuldig en correct uitgevoerd