Wat een snelle en goede levering van onze enveloppen!

Niet duur en besteld omdat we onze roze enveloppen in de winkel niet konden vinden. Super goede ervaring, degelijke enveloppen voor niet veel geld en zeer snelle levering. Envelopshop, bedankt!

Garage Maarten Muller

Tja

Snel voor goed prijs geleverd, jammer dat de mogelijkheid van kopen op rekening voor zakelijke klanten niet bestaat.

Omslagen

goed

Mama

Jules

Correcte service

Birgit Mertens

Prima service + uitstekende verhouding prijs-kwaliteit

Mails worden vrijwel meteen beantwoord. Kleurstalen waren binnen de week ter plaatse. De levering van de bestelde goederen gebeurde 2 dagen na de bestelling.
Ondertussen 3 keer besteld, en 3...
Ondertussen 3 keer besteld, en 3 keer even tevreden!

snelle levereing, netjes verpakt

Wonder's Schagen

Prima service

Al diverse jaren bestellen wij enveloppen bij de envelopshop. Prima service, ze controleren je bestelling en geven aan als ze wijzigingen zien ten opzichte van vorige bestellingen om zeker te weten... Al diverse jaren bestellen wij enveloppen bij de envelopshop. Prima service, ze controleren je bestelling en geven aan als ze wijzigingen zien ten opzichte van vorige bestellingen om zeker te weten dat het goed gaat. Super!

Wim

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Set enveloppen besteld. Duidelijk een speciaalzaak met ruime keuze

Pieter

Envelop

Super service! Heel snel geleverd

Gewoon goed

Ik heb enveloppen besteld en ik kreeg ze op tijd geleverd, netjes in een doosje verpakt en daarin nog met wat papier zodat ik ze netjes bleven.
Geen plastic afval, snelle levering en product...
Geen plastic afval, snelle levering en product niet beschadigd.