Snelle levering!

Groot assortiment en hele snelle levering!

stichting AAI

Ik ben netjes gebeld voor een afspraak over de bezorging

provu administratiekantoor b.v.

Assortiment en leveringstijd

Op zondag besteld en maandagochtend vroeg orderbevestiging. Levertijd was itstekend. Werd precies nagekomen. Uitstekend. Ook aan collegas aanbevolen

DOarchitects

Betrouwbaar, hoge kwaliteit en een goede prijs.

Wij bestellen al onze enveloppen bij EnvelopShop, omdat zij ons nog nooit hebben teleurgesteld. Goede kwaliteit, snelle levering en een nette prijs.

Nadine

Snel, duidelijk en goede kwaliteit

Bamboe Friesland Tuin & Meer.

Paarse envelop

mooie snelle service goede kwaliteit envelop voldoet aan de verwachting.

Levering

uitstekend

de helpende hand

We hebben nog niets in huis

we krijgen een beoordeling en er is nog niets gestuurd

Reactie EnvelopShop.nl:

Het verzoek om een review en de levering van een bestelling zijn niet aan elkaar gekoppeld, waardoor deze elkaar kunnen kruisen.
Hierdoor is het mogelijk dat men het verzoek voor een review...
Hierdoor is het mogelijk dat men het verzoek voor een review ontvangt voordat de bestelling binnen is.
De bestelling van deze klant is eerder verzonden dan in de definitieve bevestiging was vermeld en op een correcte manier afgeleverd.

Sylvia

Erg snelle levering. Netjes verpakt. Een dikke 10!

Huizinga

Blij uw bedrijf gevonden te hebben op internet.

Mooi assortiment / snelle levering de eerste keer / iets minder snel de tweede keer, maar nog heel netjes / ben vooral geïnteresseerd in de vierkante enveloppen en die zijn royaal aanwezig /... Mooi assortiment / snelle levering de eerste keer / iets minder snel de tweede keer, maar nog heel netjes / ben vooral geïnteresseerd in de vierkante enveloppen en die zijn royaal aanwezig / duidelijke orderbevestiging en factuur.