E.Kwant Bouw- en Handelsonderneming
- Product of service:
- Zelfklevend epdm rol 500mm 20m lang
Wij komen zeker weer terug
goeie service en advies via de telefoon
Zetten zich in voor de klant, service stt hoog in hun vaandel!
Primma
Snelle en goeie levering
Hielden keurig rekening met mijn opmerking voor het leveren van een ander product dat niet in het standaard pakket zit.
Makkelijk bestellen
Goede prijzen
Heel erg tevreden, alles compleet te verkrijgen.
Zeer vlotte en correcte levering⁹
Goed geregeld snel verzonden netjes verpakt
Voor een aantal projecten epdm besteld!
Netjes kunnen uitzoeken en antwoord gekregen op mijn vragen. Een suggestie bij de daktrim zou nog zijn om de aanbevolen schroeven te noemen, deze ben ik vergeten mee te bestellen.
goed
EPDM XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt:
Wij komen zeker weer terug
goeie service en advies via de telefoon
Zetten zich in voor de klant, service stt hoog in hun vaandel!
Primma
Snelle en goeie levering
Makkelijk bestellen
Goede prijzen
Heel erg tevreden, alles compleet te verkrijgen.
Zeer vlotte en correcte levering⁹
Goed geregeld snel verzonden netjes verpakt
Voor een aantal projecten epdm besteld!
goed
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt: