R. Uhl
- Beschrijf uw ervaring in een regel
- Duidelijk
- Product of service:
- Totaal pakket
Goede ervaring. Makkelijk bestellen en snelle levering
Gewoon goed, zoals het hoort
Binnen 2 dagen stond alle materiaal op de stoep. Alles netjes verpakt, aan het materiaal te zien dat het van hoge kwaliteit is. Daarnaast ook handig om de video te zien voor het maken, dit maakte het geheel een eitje om te installeren.
Plezierig!
Snel antwoorden gekregen op vragen
Snel geleverd, telefonisch goed bereikbaar. Alleen een update over dat de bestelling verwerkt wordt zou fijn zijn, voor de rest echt top.
Alles netjes en zorgvuldig afgeleverd.
uitstekend
Duidelijke website.
3 jaar geleden hier ook een Set besteld en alles zit erbij + een goede handleiding en duidelijke video op de site
Snelle levering. Goed verpakt.
Duidelijke website en snelle bezorging top.
Wij komen zeker weer terug
goeie service en advies via de telefoon
EPDM XL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
EPDM XL heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring. Makkelijk bestellen en snelle levering
Gewoon goed, zoals het hoort
Plezierig!
Snel antwoorden gekregen op vragen
Alles netjes en zorgvuldig afgeleverd.
uitstekend
Duidelijke website.
Snelle levering. Goed verpakt.
Duidelijke website en snelle bezorging top.
Wij komen zeker weer terug
goeie service en advies via de telefoon