9 /10

checkbox99% beveelt Eqib | The Human Factor aan!

OCS Recreatie groothandel BV

Fijn, daadkrachting, kennis van zaken en de markt

Finance coördinator

Hamza Alkhedr, Veniliadecor B.V.

Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Eqib en de samenwerking was perfect. Ik ben tevreden met het eindresultaat omdat ze altijd achter je staan.

Welke opdracht hebben wij voor je mogen oppakken?
Jullie hebben voor mij de opdracht opgepakt om als IT-supportmedewerker te gaan werken bij VeniliaDecor.

Arjan Schepers

Erg goed, ik kreeg het idee dat ze er niet alleen voor de werkgever zijn maar juist ook voor de werknemer.

Plaatsing bij nieuwe werkgever

Eijsink bv

SterSterSterSterLege ster

Professioneel en prettig in contact. Ze komen afspraken na en weten kwaliteit in de markt te vinden.

Werving en selectie

Avinty

Super flexibel, meedenkend en leuke mensen

Interim recruitment

Hug Engineering

ja

Detachering

Poorthuis Printing B.V.

Als een fijne samenwerking. Wij hebben momenteel een vacature openstaan op financieel gebied. Mijn ervaring is dat Interim People zich eerst echt grondig verdiept in het bedrijf waarvoor men gaat werven; qua organisatie, de mensen die er werken en de achtergronden en inhoud van de vacature. Hiervoor komt men ook fysiek een bezoek brengen aan het bedrijf en wordt niet alleen alles telefonisch afgehandeld. Op deze manier kan Interim People als een echte sparring partner fungeren bij de juiste invulling van de vacature. Vervolgens gaat Interim People actief aan de slag om de juiste kandidaten te werven, ook als de invulling van de vacature niet gemakkelijk is blijft Interim People volhouden en wordt je als klant steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik voel me als klant echt serieus genomen.

Ontplooj

prima

inleen medewerker

Catharina Lautenbach, ROC van Twente

Zeer prettige samenwerking. Open, snel, resultaatgericht. Uitstekende en effectieve communicatie. Interessante kandidaten aangeleverd voor onze vacatures.

Werven van personeel voor onze dienst ET&I

BE Allbrass Industrial B.V.

Positief. Er wordt goed meegedacht met het personele vraagstuk

W&S

Jolanda

Eqib is een zeer prettige partij om mee samen te werken. Als opdrachtgever en als sollicitant. De recruiters/adviseurs zijn zeer open, attent en mensgericht. Ik heb mijn eigen sollicitatieprocedure als heel positief ervaren. Super hoe er met mij mee geleefd werd tijdens de sollicitatierondes. Ik kan Eqib zeker aanraden!

Sollicitatie HR Adviseur

Marit

SterSterSterSterLege ster

Prettig, met name het contact met Michiel heb ik in deze als positief ervaren.

Bemiddeling naar een nieuwe baan

Kim Oosting, Nyenborgh Group BV

Ik heb de samenwerking als enorm prettig en professioneel ervaren. Eqib is een professionele organisatie met goede en kwalitatieve medewerkers. Maar recruiten ook zeer goede en kwalitatieve mensen.

Diverse vacatures voor binnen de Nyenborgh Group

Allinterim

SterSterSterHalve sterLege ster

positieve samen werking. snelle en adequate wijze van handelen.

HR-Manager

Leonie Rutten

Prettig in omgang, laagdrempelig meedenkt en denkt in belang van beide partijen.

Ik ben als interim hr ingezet

Eqib | The Human Factor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eqib | The Human Factor heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 oktober 2020

Eqib | The Human Factor

Wij geloven dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties. Als HR Business partner werken wij samen met werkgevers om hun doelstellingen te realiseren. Vanuit onze HR expertise helpen wij bij het erkennen, versterken en ontwikkelen van mens en organisatie. In goede en slechte tijden. Met drie vestigingen, in Hengelo, Deventer en Zwolle, zijn we actief in de regio en weten we wat er speelt, al bijna 20 jaar.

Jan Tinbergenstraat 110

7559 SP Hengelo

OCS Recreatie groothandel BV

Fijn, daadkrachting, kennis van zaken en de markt

Finance coördinator

Hamza Alkhedr, Veniliadecor B.V.

Arjan Schepers

prima

inleen medewerker

Catharina Lautenbach, ROC van Twente

Werven van personeel voor onze dienst ET&I

BE Allbrass Industrial B.V.

Positief. Er wordt goed meegedacht met het personele vraagstuk

W&S

Jolanda

Sollicitatie HR Adviseur

Marit

SterSterSterSterLege ster

Prettig, met name het contact met Michiel heb ik in deze als positief ervaren.

Bemiddeling naar een nieuwe baan

Kim Oosting, Nyenborgh Group BV

Diverse vacatures voor binnen de Nyenborgh Group

Allinterim

SterSterSterHalve sterLege ster

positieve samen werking. snelle en adequate wijze van handelen.

HR-Manager

Leonie Rutten