OCS Recreatie groothandel BV
Fijn, daadkrachting, kennis van zaken en de markt
- Welke opdracht hebben wij voor je mogen oppakken?
- Finance coördinator
99% beveelt Eqib | The Human Factor aan!
Fijn, daadkrachting, kennis van zaken en de markt
Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Eqib en de samenwerking was perfect. Ik ben tevreden met het eindresultaat omdat ze altijd achter je staan.
Erg goed, ik kreeg het idee dat ze er niet alleen voor de werkgever zijn maar juist ook voor de werknemer.
Professioneel en prettig in contact. Ze komen afspraken na en weten kwaliteit in de markt te vinden.
Super flexibel, meedenkend en leuke mensen
ja
Als een fijne samenwerking. Wij hebben momenteel een vacature openstaan op financieel gebied. Mijn ervaring is dat Interim People zich eerst echt grondig verdiept in het bedrijf waarvoor men gaat werven; qua organisatie, de mensen die er werken en de achtergronden en inhoud van de vacature. Hiervoor komt men ook fysiek een bezoek brengen aan het bedrijf en wordt niet alleen alles telefonisch afgehandeld. Op deze manier kan Interim People als een echte sparring partner fungeren bij de juiste invulling van de vacature. Vervolgens gaat Interim People actief aan de slag om de juiste kandidaten te werven, ook als de invulling van de vacature niet gemakkelijk is blijft Interim People volhouden en wordt je als klant steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik voel me als klant echt serieus genomen.
prima
Zeer prettige samenwerking. Open, snel, resultaatgericht. Uitstekende en effectieve communicatie. Interessante kandidaten aangeleverd voor onze vacatures.
Positief. Er wordt goed meegedacht met het personele vraagstuk
Eqib is een zeer prettige partij om mee samen te werken. Als opdrachtgever en als sollicitant. De recruiters/adviseurs zijn zeer open, attent en mensgericht. Ik heb mijn eigen sollicitatieprocedure als heel positief ervaren. Super hoe er met mij mee geleefd werd tijdens de sollicitatierondes. Ik kan Eqib zeker aanraden!
Prettig, met name het contact met Michiel heb ik in deze als positief ervaren.
Ik heb de samenwerking als enorm prettig en professioneel ervaren. Eqib is een professionele organisatie met goede en kwalitatieve medewerkers. Maar recruiten ook zeer goede en kwalitatieve mensen.
positieve samen werking. snelle en adequate wijze van handelen.
Prettig in omgang, laagdrempelig meedenkt en denkt in belang van beide partijen.
Eqib | The Human Factor verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Eqib | The Human Factor heeft de volgende resultaten bereikt:
Super flexibel, meedenkend en leuke mensen
ja
prima
Positief. Er wordt goed meegedacht met het personele vraagstuk
Prettig, met name het contact met Michiel heb ik in deze als positief ervaren.
positieve samen werking. snelle en adequate wijze van handelen.
Eqib | The Human Factor heeft de volgende resultaten bereikt: