Olga
Mooie kwaliteit en voor de paardenliefhebber goed shoppen uit het passende assortiment.
Heel goed. Was binnen 2 dagen in huis.
Helemaal goed
Een enorme keuze in een gespecialiseerde branche, correcte prijzen, correcte levering van de bestelling, bestelling dik in orde zoals beschreven op de zeer duidelijke website. Een pluim voor Equitiek...
Fijn bedrijf, overzichtelijke web side. Correcte werking
Prima. Mooie armband, leuk en netjes verpakt, snel bezorgd.
Was onbekend met dit bedrijf en op de gok een bestelling geplaatst. Zeer snel verzonden, en ook keurige brief erbij voor het item retour te sturen
Snel en zeer goede service
Leuke spullen, snelle levering.
Goede producten, met zorg en aandacht.
Top, voor herhaling vatbaar. Ook leuk dat er even persoonlijk contact was. En het Thelwell kleurboek viel echt in de smaak.
Snelle correcte levering mooie kussens goede kwaliteit
Heel goed. Heel snel geleverd en heel zorgvuldig ingepakt!
Equitiek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Equitiek heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed. Was binnen 2 dagen in huis.
Helemaal goed
Fijn bedrijf, overzichtelijke web side. Correcte werking
Prima. Mooie armband, leuk en netjes verpakt, snel bezorgd.
Snel en zeer goede service
Leuke spullen, snelle levering.
Goede producten, met zorg en aandacht.
Snelle correcte levering mooie kussens goede kwaliteit
Heel goed. Heel snel geleverd en heel zorgvuldig ingepakt!
Equitiek heeft de volgende resultaten bereikt: