Ergo2Go

Ergonomische informatie op onze site

Henk Jansen

I.v.m. muis-/tennisarm een Ergoline toetsenbordje gevonden en gekocht. Bevalt uitstekend. Compact, genoeg ruimte voor de muis op de juiste plek, zelfde format als het toetsenbord op mijn laptop, dus... I.v.m. muis-/tennisarm een Ergoline toetsenbordje gevonden en gekocht. Bevalt uitstekend. Compact, genoeg ruimte voor de muis op de juiste plek, zelfde format als het toetsenbord op mijn laptop, dus heel handig in het omschakelen van laptop naar los toetsenbord. Duidelijke info hierover en snelle service.

Voor montage aan gipswand waren de meegeleverde pluggen en schroeven niet goed.
Gemonteerd met andere pluggen en schroeven en monitor arm hangt nu 1 dag naar tevredenheid

Reactie Ergo2Go:

Beste Ingrid,
Bedankt voor uw review. We waren ons niet bewust dat de bijgeleverde pluggen niet geschikt zijn voor een gipswand. We gaan dit vermelden op onze site. Onze excuses voor het ongemak.

Goede shop, super product

Snelle goede service. Fijn product, voldoet aan beschrijving!

Mawi

Ik zocht een draadloze linkshandige muis. Deze zijn niet veel te vinden. Bij jullie gelukkig wel.
Duidelijke info en snelle en correcte levering. Ik heb de muis nu 1 dag in gebruik en moet er nog aan wennen. Het is super fijn dat het bij jullie 30 dagen op proef kan.

Duidelijke inform,atie en snelle levering.

Shine

Een niet besteld product werd geleverd.