Snelle verwerking en verzending van de bestelling.
Niet alle punten kan ik beoordelen, die zijn voor mij niet van toepassing. Betreffende: klantvriendelijkheid, reactiesnelheid en aftersales. Maar afgaande op de andere punten, zeker...Niet alle punten kan ik beoordelen, die zijn voor mij niet van toepassing. Betreffende: klantvriendelijkheid, reactiesnelheid en aftersales. Maar afgaande op de andere punten, zeker tevreden.
Harrie
Ervaring met dit bedrijf is zondermeer goed. Telefonisch contact gehad en als zeer klantvriendelijk ervaren. Op contact per email wordt snel gereageerd.
Aanschaf ergonomische muis
uitstekend !!
Marianne de Ruiter
Goed professioneel advies. De keuze voor een ergonomische muis was na telefonisch advies snel gemaakt. Op basis van mijn polsklachten een verticale muis geadviseerd gekregen. Na een zeer snelle...Goed professioneel advies. De keuze voor een ergonomische muis was na telefonisch advies snel gemaakt. Op basis van mijn polsklachten een verticale muis geadviseerd gekregen. Na een zeer snelle levering mag ik de muis ook 30 dagen lang uitproberen.
Duidelijke informatie, ruime keuze.
Fijne webshop, makkelijk bestellen en gauw geleverd
Tommotion
Een site met goede waren, snel geleverd, niet duur en transparant.