Vitamines etc alles is perfect naar wens

Beschrijf hier uw ervaring

Het zijn dure producten dus af en toe klant gerichte of algemene kortingen zouden fijn zijn zodat ik meerdere in 1 keer zou kunnen bestellen…

Prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Gemakkelijk om producten terug te vinden op de website, om ze te bestellen. De levering gebeurde ook heel snel.

Stipte levering, goed verpakt en er zit altijd in de doos wat er besteld is.

Zie boven

Besteling was snel bezorgd. Alleen wat ik besteld heb (mitoQ-Mitoquinol Mesylate), ziet er anders uit dan wat ik ontvangen heb. Op jullie website zit het product in een witte pot, wat ik ontvangen... Besteling was snel bezorgd. Alleen wat ik besteld heb (mitoQ-Mitoquinol Mesylate), ziet er anders uit dan wat ik ontvangen heb. Op jullie website zit het product in een witte pot, wat ik ontvangen heb is een kleinere zwarte pot. Na wat gebel, kreeg ik te horen dat de verpakking gewijzigd is. Dat was een (mindere) verrassing voor me. Hopelijk werkt het product net zo goed als het oude (1,5 jaar geleden ook besteld).

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kan nog niet zoveel over dit product zeggen, pas 1 weekje geleden ontvangen.

Al meerdere keren besteld bij Ergomax en mijn bestellingen worden altijd snel verzonden.

Beschrijf hier uw ervaring

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, nooit problemen!

Vaak uitverkocht

Beschrijf hier uw ervaring

De Mitoq die ik bestel die is bijna altijd uitverkocht dus ik ben verplicht om 3 nieuwe doosjes te bestellen als ik aan de laatste 3 ben begonnen. Van de zotte natuurlijk dat ik 3 doosjes van toch... De Mitoq die ik bestel die is bijna altijd uitverkocht dus ik ben verplicht om 3 nieuwe doosjes te bestellen als ik aan de laatste 3 ben begonnen. Van de zotte natuurlijk dat ik 3 doosjes van toch al geen goedkoop spul in reserve moet hebben omdat ik anders 2 maanden zonder zit of iets anders moet bestellen (meegemaakt). Aangezien dit het enige bedrijf is wat dat verkoopt zal ik er mee moeten dealen maar leuk is het niet.

Goede bezorging

Prettig

Good service was fast. only thing is that this survey is only in Dutch and I have to translate

Beschrijf hier uw ervaring

good service was fast. only thing is that this survey is only in Dutch and I have to translate

Producten prima. Echter lukt t aanmaken van account niet. Bij vraag hierover…. Nog steeds geen antwoord. Oestermax nog steeds niet op voorraad. Jammer

Zie bovenstaand

Ik wacht nog op mijn bestelling

Beschrijf hier uw ervaring

product is niks mis mee,