9.4 /10

checkbox100% beveelt Actief Dynamisch Werken aan!

Bob Noordam

Goed en vriendelijke geholpen

Geen tracking code vanaf ADW, en luie DHL die geen briefje in de bus doet, Daardoor totaal onbekend dat het pakket al een week op een afleverpunt stond. Toevallig net op tijd ontdekt voor de week om was en het terug zou gaan.
Duidelijke informatie, vriendelijk geholpen.

Antwoord Actief Dynamisch Werken

Goedemorgen Bob, Hartelijk dank voor feedback. N.a.v. je feedback heb ik ervoor gezorgd dat de T&T-code, zodra de bestelling wordt aangemeld bij DHL, naar de klantverstuurd wordt. Nogmaals dank Bob! MvG Paul Koop

Sip Grafhorst

Eerlijke voorlichting, geen mooie praatjes

Levering mag iets sneller, maar als de fabrikant niet sneller is, kan ik dat ADW niet tegenwerpen.
Stoel besteld (vlak voor kerst) via Bol.com. Kort daarna werd ik gebeld door ADW dat de levering niet diezelfde week zou plaatsvinden. Daar kan ik beter mee leven dan een loze belofte die niet waargemaakt wordt. Bonuspunt voor ADW. Toen ik nog een tweede stoel wilde hebben, heb ik die rechtstreeks bij ADW besteld. Zelfde verhaal, reële levertermijn genoemd, vandaag werd dit door DHL bevestigd.
Aeris Numo

Antwoord Actief Dynamisch Werken

Goedemorgen Sip, Hartelijk dank voor je begripvolle en vriendelijke review. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan de Aeris Numo's. Met vriendelijke groet, Paul

Seko

SterSterSterSterLege ster

prima en de levertijd is ook goed, wat afgesproken is.

goed werkende stoel
nee
kruk, stoel,

Antwoord Actief Dynamisch Werken

Goedemorgen Natasja, Hartelijk dank voor je reviews! Ook voor je review op Bol.com. Fijne dag nog! Hartelijke groet, Paul Koop

AplusIx IT Consulting & Interim BV

Top, ontzettend snelle levering, goede voorlichting en product is perfect.

Niet alleen mooie bureaustoel maar zorgt ook inderdaad voor actieve zit.
Spinalis Spider en zit/sta bureau

Nail Care Castricum

SterSterSterHalve sterLege ster

Kundig en snel!

Snelle levering en gedegen advies.
Meer kleuren van de stoelen. Niet veel keus in de kleuren.
Product of service:
Spinalis grijs, superstoel! Geen klachten meer in bekken en rug!

Holland Noord Projects B.V.

Perfect

Prettig en persoonlijk

De service, de snelheid en de persooonlijke benadering
Zit/sta bureau en spina stoel

Frank

Onlangs kocht ik het Conset zit-sta tafel/bureau (501-29). Mijn voornaamste zorg was de stabiliteit van het bureau in de sta-modus. Je moet immers ook een beetje kunnen leunen zonder de tafel te verschuiven of te laten kantelen. In mijn kleine behuizing staat het bureau strak tussen diverse andere objecten (kastje, muur, stelling), zodat bij een geringe verschuiving onderdelen met elkaar in botsing kunnen komen bij het op en neer bewegen van het blad. De motor is sterk en de schade kan dan aanzienlijk zijn. Maar dit bureau is oerdegelijk en uiterst stabiel. De poten staan bovendien vrij ver naar achteren, waardoor onder het blad meer ruimte onstaat. Hierdoor minder kans op stoten tegen het onderstel, maar het maakt de tafel ook slanker dan op grond van zoveel degelijkheid kan worden verwacht. De tafel is makkelijk in elkaar te zetten, hoewel de beschrijving niet geweldig is. Bekijk de onderdelen eerst goed, want dan is montage met (of zonder) de beschrijving een fluitje van een cent. Zeer tevreden over! Goede investering!

Bedrijf toont zich betrokken bij hun producten, inclusief afhandeling na aankoop. Ik werd keurig gebeld toen informatie over de bezorging bekend werd. Komt allemaal betrouwbaar over.
Track and trace ontbreekt. Wel is er een globale indicatie van bezorging. Wat er gebeurt als je niet thuis bent? Dat zal ongetwijfeld goed worden opgelost, maar ik vond het toch wat lastig om hierover niet wat meer controle te hebben. Ik werd overigens door de bezorger netjes opgebeld toen hij voor dichte deur stond en ik was gelukkig vlak in de buurt. Een continu bereikbaar afgiftepunt (wat ik niet heb) had ik wel prettig gevonden, of uiteraard een afspraak met de bezorger of track and trace.
Product of service:
Conset zit-sta tafel/bureau (501-29)

J. van de Graaf

Zeer klantvriendelijk, en snelle feedback op offerte en gestelde vragen. Heeft verder een goede aftersales (ook na plaatsen bestelling en ontvangen product, navraag van dit bedrijf of alles goed geleverd is).

Erg snelle response op e-mails, meestal antwoord binnen 1 hooguit 2 dagen.
Conset 501-23 series zit/sta bureau

anonymous

Goede producten en vooral goede service. De verkoper heeft verstand van zaken en denkt goed mee.

Geen verbeterpunten.
Kennis van de verkoper. Veel inhoudelijke kennis van ergonomische werkplekken.
Conset in hoogte verstelbaar bureau + Spinalis ergonomische bureaustoel

Actief Dynamisch Werken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Actief Dynamisch Werken heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 1 april 2016

Actief Dynamisch Werken

Tegenwoordig is iedereen met een zittend beroep er van overtuigd dat te veel en te lang zitten in dezelfde houding niet goed voor de gezondheid is. Als leverancier van de Spinalis®-ergonomische bureaustoelen weet ik uit eigen ervaring hoeveel baat mensen met (beginnende)rugklachten hebben bij een dynamische bureau stoel, waarop je tijdens het zitten ongemerkt voortdurend een beetje in beweging bent.

Meidoornkade 22

3992 AE Houten

Bob Noordam

Goed en vriendelijke geholpen

Duidelijke informatie, vriendelijk geholpen.

Sip Grafhorst

Eerlijke voorlichting, geen mooie praatjes

Aeris Numo

Seko

SterSterSterSterLege ster

prima en de levertijd is ook goed, wat afgesproken is.

goed werkende stoel
nee
kruk, stoel,

AplusIx IT Consulting & Interim BV

Top, ontzettend snelle levering, goede voorlichting en product is perfect.

Niet alleen mooie bureaustoel maar zorgt ook inderdaad voor actieve zit.
Spinalis Spider en zit/sta bureau

Nail Care Castricum

SterSterSterHalve sterLege ster

Kundig en snel!

Snelle levering en gedegen advies.
Meer kleuren van de stoelen. Niet veel keus in de kleuren.
Product of service:
Spinalis grijs, superstoel! Geen klachten meer in bekken en rug!

Holland Noord Projects B.V.

Perfect

De service, de snelheid en de persooonlijke benadering
Zit/sta bureau en spina stoel

Frank

Product of service:
Conset zit-sta tafel/bureau (501-29)

J. van de Graaf

Erg snelle response op e-mails, meestal antwoord binnen 1 hooguit 2 dagen.
Conset 501-23 series zit/sta bureau

anonymous

Geen verbeterpunten.
Kennis van de verkoper. Veel inhoudelijke kennis van ergonomische werkplekken.
Conset in hoogte verstelbaar bureau + Spinalis ergonomische bureaustoel

Actief Dynamisch Werken heeft de volgende resultaten bereikt: