Wij hebben onze matrassen vlak voordat de vestiging in Leiderdorp sloot, gekocht. Het was een spontane actie. We liepen binnen en Erik heeft ons fantastisch geholpen, de matrassen die we gekocht... Wij hebben onze matrassen vlak voordat de vestiging in Leiderdorp sloot, gekocht. Het was een spontane actie. We liepen binnen en Erik heeft ons fantastisch geholpen, de matrassen die we gekocht hebben zijn echt geweldig! Met dank aan Erik. We wensen hem veel succes in zijn verdere carrière. Hartelijke groet van Theo en Hermine, Leiderdorp.

Beschrijf hier uw ervaring met het aangekochte product. Voldoet het aan uw verwachtingen?

Ja!

Dag van aankoop bezorgd.

Die is goed

Na 1 dag moeilijk te beoordelen

Ja

Pima, goed advies en prima afwikkleing van de order etc.

prima

Voldeed de levertijd aan uw verwachtingen?

mag iets sneller, maar dat zal iexereen wel willen.

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Dank voor jullie feedback. Geniet lekker van jullie Dorelan bed. En nogmaals dank voor de hoge waardering.

Geweldig!

Het matras is heerlijk stevig, nog wel even goed inslapen.

Zeker!

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Wederom dank voor de beoordeling.

Vakbekwaam en heel veel kennis van zaken betreffende bedden en matrassen

Bed is prima afgeleverd en gemonteerd
De mannen waren echt super attent en vakbekwaam

Voldeed de levertijd aan uw verwachtingen?

Jazeker werd zelf eerder geleverd

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Top, heel erg bedankt voor de complimenten.

Zeer positief. Goede en vakkundige uitleg. Alle tijd om matrassen uit te proberen

na 1 nacht al duidelijk dat het matras goed is

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Fijn, dank voor uw feedback.

Goede service, duidelijke uitleg en snelle levering

Dorelan Feel kussens
Een genot om op te slapen

Dank Monique

De aankoop was een feest. We kregen zeer deskundig advies. We hadden al diverse beddenzaken bezocht maar prijs kwaliteit was bij Dorelan by far het beste. Na de beste keus het bed gekocht waarna er... De aankoop was een feest. We kregen zeer deskundig advies. We hadden al diverse beddenzaken bezocht maar prijs kwaliteit was bij Dorelan by far het beste. Na de beste keus het bed gekocht waarna er nog een lekker glas werd gedronken om de koop te vieren.

Het bed nu een paar dagen in huis en geweldig geslapen. Geen pijn in schouders meer en in 1 x doorgeslapen. Heerlijk.

Jazeker

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Bedankt voor de aardige woorden, heel fijn om te lezen.

Prettige service. Verkoper neemt ruimt de tijd om advies te geven. Goed product.

Slaapt heerlijk.

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Super goed om te lezen, hartelijk dank voor uw beoordeling.

Verrassend positief. Het kussen dat ik gekocht heb overtreft mijn verwachtingen.

Absoluut, ik slaap veel beter en slaap nu zelfs door.

Reactie Erik Schuffel Slaapcomfort:

Fijn om te lezen dat het Flair kussen zo goed bevalt.