Menno Agema
Goer
Top werk geleverd door Peter!
Afspraken maken is rampzalig Moeten jullie beter doen Medewerker Walter Gul is OK!
Controle ketel, hele vriendelijke medewerker!
Jammer dat je als laatste de hele ochtend moet wachten. Misschien de tussentijd doorgeven, is dat een optie?
Vreemd dat het contract beëindigd moest worden omdat ik een vaillant hybride warmtepomp heb laten installeren welke onderhouden wordt door de installateur Piet de Bruijn uit hhw.
Heeel erg slecht, ik zou het niemand aanbevelen! De monteur sjoemelt met de factuur, er staat dat hij niet bij de kruiswisselaar kon komen omdat de wasmachine in de weg staat, maar deze staat helemaal niet in de weg. De droger kan aan de kant gezet worden en dan kan hij er gewoon bij. Hij zegt dat hij alleen komt om de filters te vervangen en hij laat mij daarvoor tekenen, en dan zie ik achteraf op de factuur dat hij dus niet bij de kruiswisselaar kon komen omdat de wasmachine in de weg staat met mijn handtekening daaronder. Ik heb daar niet voor getekend want deze fraudeur heeft mij dit niet laten zien toen ik moest tekenen. Echt een stelletje oplichters zijn het!
Zeer sympathieke + deskundige + ervaren medewerker (niks meer aan doen .. oke oke, wellicht z'n salaris verhogen om 'm te behouden)
goed
Seit Jahren sind wir zufriedene Kunden von ESNW . Wir bedanken uns für Ihren Einsatz und Service. Met vriendelijke groeten Ute Emrich
Vakkundig, accuraat, vriendelijk en behulpzaam. De monteur heeft mijn radiatoren gecontroleerd op lucht, en mij uitgelegd hoe de ketel bij te vullen. Allemaal extra service.
Vriendelijke, adequate, snelle reactie op een storingsmelding.
ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:
Goer
Top werk geleverd door Peter!
Controle ketel, hele vriendelijke medewerker!
goed
Vriendelijke, adequate, snelle reactie op een storingsmelding.
ESNW heeft de volgende resultaten bereikt: