4.5 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt ESNW aan!

P Reisman

Prima man

Willem de Horde

De werktijd was aangekondigd tussen 8 en 12 uur. Uw plezierige medewerker kwam om 8.50 uur, dus mooi op tijd. En hopelijk weer voor 2 jaar in orde. NB 1> Aanbeveling: is het ook mogelijk binnen de range (een dag eerder of vroeg in de morgen) een richttijd te melden; zoals AH, Picknick etc. NB 2> Kunt u bij de volgende controle ook de WTW(ventilatie) meenemen ? Gr. W

J. Bijvoet

Buitengewoon goed.

J Breed

Lege sterLege sterLege sterLege sterLege ster

slecht, het duurde 7 dagen voordat er een onderdeel was vervangen,en dat in de winter . Schandalig

Frieda Tijs

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Zeer goede monteur, maar ik heb een jaarcontract en men komt nooit in het desbetreffende jaar. Wat problemen oplevert bij mijn cv

Casper van Busschbach

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Monteur komt niet opdagen en liegt over het feit dat hij heeft aangebeld… de ring deurbel heeft geen activiteit waargenomen

A.M.Doves de Jongh

SterSterSterLege sterLege ster

Zegt 24/7 bereikbaar te zijn maar is dat niet. j.l 19 januari zondag wilde ik storing melden kreeg een tel nummer wat ik zou kunnen bellen maar daar werd tot 3 keer toe niet eens opgenomen,dus hele zondag in de kou gezeten.

K van der Deen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ervaring aan de telefoon prima. Storingsmonteur vonden wij niet overkomen of hij er veel verstand van had en ook in communicatie kan het beter. Als wij een storingscode doorgeven dan nemen wij aan dat er onderdelen voor de betreffende storing meegenomen zijn. Dit was niet het geval. Tevens kon niet gelijk ook het onderhoud gedaan worden! Wat ons betreft heel ineffectief. Wij moeten hier steeds voor terugkomen vanuit Assen. Wij hopen op een beter vervolg in deze.

Steven van der Steen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Normaal gesproken ben ik tevreden, maar de laatste paar weken tijd heb ik meerdere negatieve ervaringen gehad met ESNW. De monteurs zijn allemaal erg vriendelijk, maar we zijn teleurgesteld dat de lekkage in de cv-ketel naar drie bezoeken nog steeds niet is opgelost. Sterker nog: het lekt in de ketel nu op twee plaatsen in plaats van één. Elk bezoek laat ik de monteur precies zien waar het lekt, maar steeds wordt een ander deel 'gerepareerd'. Ik ben meerdere keren per dag bezig met opvangen van het vocht in de ketel om zo gevaarlijke situaties te voorkomen en dat ben ik nu zat. Eén monteur adviseerde me zelfs om de ketel ondanks de lekkage gewoon aan te zetten zonder het vocht op te vangen. Dat kon geen kwaad, aldus de monteur. Verbaasd over dit advies vertelde ik de monteur dat me dat niet verstandig leek, omdat er elektrische aansluitingen op de bodemplaat van de ketel zitten. Als ik het vocht niet zou opvangen, zou de plas vocht in contact kunnen komen met de elektrische aansluitingen. 'Ja, dan heb je een ander probleem', zei hij toen. Ik ben nog steeds geschokt door dit advies. Met de telefonisten heb ik ook niet zo'n prettige ervaring. Zo bleef één dame steeds zeer hoorbaar gapen tijdens het telefoongesprek en de ander bleef nogal emotieloos toen ik vertelde hoe ik geschrokken was toen ik de plas water vond in de ketel. We slapen namelijk in dezelfde ruimte als waar het hokje van de ketel staat, dus als er sluiting zou zijn ontstaan, zouden we misschien wakker geworden zijn van rook of brand. De telefoniste reageerde hier totaal niet op en vroeg stoïcijns naar m'n postcode en huisnummer. Hierdoor overwegen we om weg te gaan bij ESNW en over te stappen naar een ander bedrijf, want de laatste tijd levert contact met ESNW enkel teleurstelling op.

Jeannette

SterSterLege sterLege sterLege ster

Duidelijke uitleg. Zorgvuldig werk. Vriendelijk.

J beentjes

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke monteur en snel

Suzanne Knol

Joey is een heel vriendelijke, behulpzame en kundige monteur! Was heel blij dat hij er was en de ketel heeft gemaakt🙏🏼

Dean

Storingsmelding is snel en duidelijk afgehandeld. Alles direct en to the point. Monteur was er snel en de storing was snel verholpen.

Kenter

ACM v d Heuvel

Snel en goed afgehandeld, nette monteur

ESNW verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

ESNW heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.5/10
  • checkEerste review geschreven op 2 februari 2017

ESNW

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Heeft uw cv-ketel een storing? Wij komen binnen 24 uur langs om te helpen Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een nieuw verwarmingstoestel? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres!

James Wattstraat 29

Steven van der Steen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Jeannette

SterSterLege sterLege sterLege ster

Duidelijke uitleg. Zorgvuldig werk. Vriendelijk.

J beentjes

SterSterSterSterLege ster