Mooie artikelen, goede kwaliteit, snelle levering
Jammer genoeg, geen bevestigd email na bestelling, dus.... 2x besteld met het zelfde items
Altijd mooie producten en perfecte levering. Toen ik een Duitse maat wilde bestellen , werd dat ook mogelijk gemaakt. Top dus
Iets niet goed gezien op de site, dat zag ik pas toen ik ze in huis kreeg.
Ik vind het jammer,als je de verkeerde maat besteld,en de verpakking is weg gegooid het niet mag om ruilen
Top dekbed hoezen
Duidelijke site. Grote plus dat er direct een DHL afhaalpunt wordt genoemd met adres.
Goede kwaliteit
Alles prima gegaan, erg mooi dekbed!
Bestelling was simpel en bezorging heel vlot
Heel goede service
👍👍👍
Makkelijk selecteren en bestellen, wordt ook snel geleverd
ben bekend met kwaliteit van Essenza vandaar mijn aankoop
Super snelle levering en heerlijke hoeslakens en molton van katoen satijn!
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Mooie artikelen, goede kwaliteit, snelle levering
Iets niet goed gezien op de site, dat zag ik pas toen ik ze in huis kreeg.
Top dekbed hoezen
Goede kwaliteit
Alles prima gegaan, erg mooi dekbed!
Bestelling was simpel en bezorging heel vlot
Heel goede service
👍👍👍
Makkelijk selecteren en bestellen, wordt ook snel geleverd
ben bekend met kwaliteit van Essenza vandaar mijn aankoop
Super snelle levering en heerlijke hoeslakens en molton van katoen satijn!
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME