Erica Ligtvoet
Goed!
Duurzaam producten
Mooie kwaliteit
Mooie produkten!!
Mijn bestelling is geheel volgens mijn verwachting uitgevoerd.
Super mooie dekbedovertrekken gekocht. Heerlijk zacht en luxe uitstraling. Hotelgevoel maar dan thuis.
Snelle levering, duidelijke communicatie
Heel fijne producten, goede dienstverlening
Heerlijk zachte dekbedovertrekken. Blijven ook heel lang mooi.
Mijn eerste dekbedovertrek van Essenza ziet er nog steeds prachtig uit! Zeker 10 jaar oud. Zo blij met de mijn nieuwe aankopen: de kleuren, de zachte stof.
duidelijke website en duidelijke stappen
Correct en prima
Geweldig dekbedovertrek
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Goed!
Duurzaam producten
Mooie kwaliteit
Mooie produkten!!
Mijn bestelling is geheel volgens mijn verwachting uitgevoerd.
Snelle levering, duidelijke communicatie
Heel fijne producten, goede dienstverlening
Heerlijk zachte dekbedovertrekken. Blijven ook heel lang mooi.
duidelijke website en duidelijke stappen
Correct en prima