Gerda Snijders
Vlotte levering / mooie producten
Top product .
prima
2 Schitterende sets premium dekbedhoezen in prachtige geschenkverpakking/doos vorige week snel geleverd gekregen. Vannacht heerlijk onder een nieuwe set geslapen. Mooie print,zijde/satijnachtige glans,heerlijk aanvoelende katoenen stof. Dekbedovertrek en beiden kussenslopen mooi afgebiesd/piping. De tweede is net zo mooi en misschien nog wel mooier> Er was in eerste instantie een probleempje met online inleveren cadeaukaart,maar naar alle tevredenheid snel opgelost. Dank jullie wel en graag tot een volgende keer
Goede en snelle levering
Prachtige sprei met bijpassend kussen.
Bezorger gezien en hij Staat voor het verkeerde huisnummer, nr 32. Ik heb nog geroepen maar hij hoorde niks. Pakket dus niet afgeleverd.
positieve ervaring
Zeer tevreden
Top
Goede kwaliteit, mooi verpakt
Levering volgens afspraak
Duidelijke website.
ESSENZA HOME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ESSENZA HOME heeft de volgende resultaten bereikt:
ESSENZA HOME
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Vlotte levering / mooie producten
Top product .
prima
Goede en snelle levering
Prachtige sprei met bijpassend kussen.
positieve ervaring
Zeer tevreden