ESTAhome

Julia Thijsen

Niet goed, ik heb twee weken geleden betaald voor een aantal staaltjes maar ze nog steeds niet ontvangen. Als iets niet op voorraad is kun je het niet leveren en dus ook niet laten betalen!

Neelke

Mooi behang, maar veel te glanzend/te dun voor een (iets) oneffen wand. Hierdoor zie je alle bobbeltjes/lijntjes/randjes van de muur als deze niet heel strak gestuct is. Wel heel tevreden over de... Mooi behang, maar veel te glanzend/te dun voor een (iets) oneffen wand. Hierdoor zie je alle bobbeltjes/lijntjes/randjes van de muur als deze niet heel strak gestuct is. Wel heel tevreden over de vlotte levering.

Liesbeth

We hadden stalen besteld en deze kwamen deels gevouwen aan en duurde lang. Hierdoor oogt het een rommelig papiertje en vind ik 2 euro per staal veel geld.

Tilde Van Ginderachter

Prima service! Nadat pakketje niet werd bezorgd door DPD; loste Esta dit perfect op door een nieuw pakje zonder morren te versturen. Dank jullie wel!

Sylvia Van der weerd

Super goed

Petra In der Rieden

Wel betaald, maar (nog?) niets ontvangen?

Heleen De Jager

Besteld maar niet ontvangen

Maarten Jacobs

Mooi op tijd geleverd en simpel in gebruik.

Claudia Bougrine

Aankoop contact gezocht via e-mail met de ‘klanten’ service. Nog voor de levering.
Over de prijs van het product. Nooit meer iets vernomen op mijn mail.
Vind ik jammer.
Daarnaast...
Over de prijs van het product. Nooit meer iets vernomen op mijn mail.
Vind ik jammer.
Daarnaast ook een behang staal bij gekocht. A4 formaat.
Het blaadje is inderdaad A4 formaat, maar er staat een foto van het behang op van 5 cm. Heb ik dus niets aan om verf mee te bestellen. had ik zelf ook kunnen uitprinten.
Conclusie, volgende keer koop ik ESTA Home behang op een andere website, voor een lagere prijs en wellicht wél service..

Paulien Reinders

Ik heb enkele behangstalen besteld.