Beste, Na mijn bestelling perfect toe gestuurd te krijgen ben ik, met volle moed eraan begonnen om dit prachtige behang in mijn leefruimte en keuken te verwerken. Het behang Marrakesh kelim is...Beste, Na mijn bestelling perfect toe gestuurd te krijgen ben ik, met volle moed eraan begonnen om dit prachtige behang in mijn leefruimte en keuken te verwerken. Het behang Marrakesh kelim is nog mooier in het echt. Het behangt met plezier. Hier heb ik een accent muur zowel in de leefruimte als in de keuken. Het effen linnenstructuur licht warm grijs heb ik de andere muren in de keuken mee behangen, en ook dat is een toppertje. Maar, het effen denim jeans structuur donker beige is een ramp!! Hier is mijn leefruimte mee behangen, en desalniettemin de kleur prachtig is, is het uitzicht rampzalig. Alle naden blijven zichtbaar, door volgens ons, een opmerkelijke kleurverschil telkens aan de rechterkant van de panden. I. Het begin dachten we nog dat het de lijm was, maar na een week uit te drogen, zien we nog meer kleurverschillen. Ze zijn zeer subtiel, maar zelfs merkbaar in één en dezelfde pand. Graag had ik van u hiervoor een antwoord en oplossing gezien! Met vriendelijke groet, Havermans Luc
I
Samples besteld en nooit ontvangen. wellicht door de post.
A Kooij
Slecht Bestelling nooit ontvangen
M Lamers
Shoista
Snelle levering, goede kwaliteit behang, komt overeen met de foto’s. Erg tevreden en aan te raden
Renee Van Thiel
Heel prettig geholpen en fijn dat je het retour kan sturen
Karlijn Mangnus
Eerst een proefexemplaar besteld. Op de website stond 1m4 helaas was dit veel kleiner. Daarna behang besteld en dit had een hele lange levertijd.
Maartje
Ik heb een staal aangevraagd. Het was mooi verpakt in bijpassende envelop. Het zag er zeer verzorgd uit. Leuk om te ontvangen. Dit geeft een goede indruk.