1) verkeerde stalen geleverd 2) bij bestelling van de rollen komt er kleurverschil voor tussen de rollen, terwijl het eenzelfde bestelling is, dus dezelfde kleuren. Maar er zit duidelijk...1) verkeerde stalen geleverd 2) bij bestelling van de rollen komt er kleurverschil voor tussen de rollen, terwijl het eenzelfde bestelling is, dus dezelfde kleuren. Maar er zit duidelijk verschil tussen 3) Er zit zelfs verschil in kleur op de rol 4) Op de rol staat een verloop van 26,5, maar is in werkelijkheid 53. 5) De rollen zijn verkeerd opgerold. De top is aan het einde van de rol.
Kim Brouwers
Beetje veel om 2 euro te vragen voor een behangstaaltje. Biedt dan op zn minst die 2 euro korting aan wanneer je een bestelling van een aantal rollen doet.
Milou Voorbach
Axelle Moonen
Tja, we hebben na een week nog niets ontvangen
Sylvia Langezaal
Kan beter
Ilona Fes
Heel goed, zelf iets verkeerd besteld, maar er werd goed op gereageerd ondanks dat ze met wat minder personeel aanwezig waren ivm Corona. Binnenkort komt er een nieuwe bestelling aan voor de...Heel goed, zelf iets verkeerd besteld, maar er werd goed op gereageerd ondanks dat ze met wat minder personeel aanwezig waren ivm Corona. Binnenkort komt er een nieuwe bestelling aan voor de babykamer.
Merel Metz
Goede snelle service, ruim assortiment.
Jolijn
Erg mooi behang! De bestelling was helaas onvolledig geleverd, maar nadat ik belde is de rest wel snel nagestuurd.