9.6/10
Professionaliteit Kliniek
Ervaring met Esteworld Nederland/Belgie

Alexander

Voor, tijdens en na de haartransplantatie, krijg je prima begeleiding. Goede artsen in Istanbul. Tevreden met het resultaat.

3 weken geleden een haartransplantatie laten uitvoeren bij Esteworld. Alles super goed geregeld... Transfers van vliegveld naar hotel, van hotel naar de kliniek en visa versa zijn allemaal goed... 3 weken geleden een haartransplantatie laten uitvoeren bij Esteworld. Alles super goed geregeld... Transfers van vliegveld naar hotel, van hotel naar de kliniek en visa versa zijn allemaal goed geregeld. Hotel was dikke prima met een goed ontbijt. In de kliniek zijn de mensen super aardig. Het is heel hygiënisch en de mensen werken keihard en precies. Zeer fijn dat er Nederlandse hostess zijn die je gedurende de dag goed informeren en regelmatig vragen hoe het gaat en of ze nog iets voor je kunnen betekenen. Uitleg over het wassen en de nazorg in Nederland helemaal top. Voor alle vragen die je nog hebt kun je gewoon in het Nederlands terecht bij de nazorg lijn.
Mocht je nog twijfelen om een transplantatie te laten doen bij Esteworld ... Gewoon doen!

Geweldig bedrijf en super personeel

Uitermate tevreden over uitleg in Nederland, ontvangst, behandeling en nazorg in Turkije!

Jurian

Mijn haar groeit super goed

Super tevreden met Esteworld geen opmerkingen

Zeer tevreden over de communicatie vooraf vanuit Esteworld Nederland, de ontvangst in Turkije en de nazorg tot dusverre. Hoewel ik zelf geen expert ben, heb ik het idee dat de behandeling... Zeer tevreden over de communicatie vooraf vanuit Esteworld Nederland, de ontvangst in Turkije en de nazorg tot dusverre. Hoewel ik zelf geen expert ben, heb ik het idee dat de behandeling voorspoedig is verlopen. Ben iig erg blij met de beoogde nieuwe haarlijn.

RM

Alles in een pakket! Super geregeld

Gerrit de Haan

Ik wil Esteworld ontzettend bedanken voor het doen van mijn haarimplantaten! De service was fantastisch en heb me altijd zeer op mijn gemak gevoeld! Thanks!

Joren K

Uitstekende ervaring met Esteworld gehad, vanaf het eerste tot en met het laatste contact. Ik heb iedereen van het team ervaren als vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. Alles was zeer goed... Uitstekende ervaring met Esteworld gehad, vanaf het eerste tot en met het laatste contact. Ik heb iedereen van het team ervaren als vriendelijk, professioneel en zeer behulpzaam. Alles was zeer goed geregeld (de behandeling, maar ook het hotel, transfers, etc.) en de communicatie was voor, tijdens en na de behandeling uitstekend. Nu, 10 dagen na de behandeling, ben al zeer aangenaam verrast door het resultaat en het wordt met de dag beter en beter. 10/10, dankjewel voor alles Esteworld!