Evert de Ruiter
Prima refurbished workstation
Snelle levering, product voldoet aan beschrijving en werkt gewoon! Heel tevreden met mijn aankoop!
Goed product, leek wel ongebruikt. Goede dienstverlening en snelheid
Top
prima, snelle levering, uitstekende kwaliteit
Hallo, Ik heb al vaker computers bij Estunt gekocht en altijd tot zeer grote tevredenheid. Heel anders dan soortgelijke zaken. Daar had ik problemen met de voeding of dat er niet de standaard DVD brander inzat maar een DVD lezer.
Product snel geleverd en in uitstekende staat, was zelfs beter dan geadverteerd
Goeie service snel handelen
Hulpvaardig contact over de chat. Verzending probleemloos. Helaas Windows 10 ipv 11 geinstalleerd.
Goede kwaliteit, snelle levering
Topservice. Punt!
Duidelijk beschrijving in product pagina !
Topservice na een klein probleem met een apparaat.
'Nieuwstaat' bij Estunt is volgens mij gewoon nieuw. DELL XPS laptop gekocht, opengemaakt voor meer geheugen, maar deze machine heeft hooguit een paar uur aangestaan, super! Verder klopte de specs niet, er zit een beter scherm (OLED touch-screen) in dan in de omschrijving (LED). Samengevat: goed bedrijf.
Estunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed product, leek wel ongebruikt. Goede dienstverlening en snelheid
Top
prima, snelle levering, uitstekende kwaliteit
Product snel geleverd en in uitstekende staat, was zelfs beter dan geadverteerd
Goeie service snel handelen
Goede kwaliteit, snelle levering
Topservice. Punt!
Duidelijk beschrijving in product pagina !
Topservice na een klein probleem met een apparaat.
Estunt heeft de volgende resultaten bereikt: