Pien Doppenberg
- Product of service:
- Straight leg jeans
Super snelle levering
Snelle levering, goede kwaliteit kleding. Blij met mijn aankoop!
Slechte kwaliteit van de kleding. Ik ontving een jurkje waarvan de rits niet goed werkte en een topje met een vlek er in.
fijn en snel!
Alle kleding zit lekker en comfortabel en dus geschikt voor iedere vrouw die de leukste kleding wilt dragen
Mooie jeans met goede pasvorm.
Snelle levering kwam volgende dag aan
Leuk setje en lekker snel binnen.
Het was goed
Prachtige kleding en goede kwaliteit
Leuke broek voor een klein prijsje. Snelle levering.
Snelle levering, en fijne site. Heel blij met de top
Pakket is sinds 24 maart onderweg maar eigenlijk in pre order. Bijzonder dat wij deze mail krijgen.
Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:
Super snelle levering
Snelle levering, goede kwaliteit kleding. Blij met mijn aankoop!
fijn en snel!
Mooie jeans met goede pasvorm.
Snelle levering kwam volgende dag aan
Leuk setje en lekker snel binnen.
Het was goed
Prachtige kleding en goede kwaliteit
Leuke broek voor een klein prijsje. Snelle levering.
Snelle levering, en fijne site. Heel blij met de top
Esuals heeft de volgende resultaten bereikt: