8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Pien Doppenberg

Mooie kwaliteit producten en snelle levering

Straight leg jeans

Jet Beuckelaers

Super snelle levering

Denim jogger donkerblauw met jacket

Antwoord Esuals

Hi Jet, Wat super fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel binnen had. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de zending. Geniet van je dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Loïs Evers

Snelle levering, goede kwaliteit kleding. Blij met mijn aankoop!

Jeans en bodys

Antwoord Esuals

Hi Loïs, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de kleding, dit vinden wij belangrijke punten. Heel veel plezier gewenst van jouw aankoop en hopelijk tot een volgende keer. 💞 Liefs, Quinty Team Esuals

Chem

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit van de kleding. Ik ontving een jurkje waarvan de rits niet goed werkte en een topje met een vlek er in.

Jurkje, skort en top

Antwoord Esuals

Hi Chem, Na het lezen van jouw recensie hebben wij direct contact met je opgenomen gezien wij geen verder contact konden ondervinden. Wij vinden het natuurlijk ontzettend vervelend te moeten lezen dat dit gebeurt is. Ik hoop graag van je te horen zodat wij dit op een goede manier kunnen oplossen met je. Hele fijne dag gewenst. Liefs, Quinty Team Esuals

Pien Langendonck

fijn en snel!

denim pak

Antwoord Esuals

Hi Pien, Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag nog verzonden, mits je een pre order besteld dan vermelden wij de verwachtte verzenddatum bij het product. Super bedankt voor het delen van jouw ervaring en een hele fijne dag gewenst! Liefs, Quinty Team Esuals

Christina Reijnier

SterSterSterSterLege ster

Alle kleding zit lekker en comfortabel en dus geschikt voor iedere vrouw die de leukste kleding wilt dragen

Een broek en een body

Antwoord Esuals

Hi Christina, Wat leuk om deze review te plaatsen gezien dit precies is wat wij ook willen uitstralen. Super leuk om te horen! Onwijs veel plezier gewenst van de bestelling. :) Liefs, Quinty Team Esuals

Katja Wanrooij

Mooie jeans met goede pasvorm.

Jeans tall straight hoge taille

Antwoord Esuals

Hi Katja, Wat leuk dat je onze beste jeans ooit hebt besteld, de Jacy. Deze jeans is ook onze favoriet. Onwijs veel plezier gewenst van de jeans. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Aya El bouchaibi

Snelle levering kwam volgende dag aan

Zwarte lage laarsjes

Antwoord Esuals

Hi Aya, Wat fijn om te horen, hier zijn wij blij om. Ik wens je een hele fijne dag! 💓 Liefs, Quinty Team Esuals

sseJ

Leuk setje en lekker snel binnen.

Two piece gewafeld bruin

Antwoord Esuals

Hi sseJ, Wat leuk om te horen dat je blij bent met jouw two piece set. Onwijs veel plezier gewenst van het setje & happy weekend. <3 Liefs, Quinty team Esuals

Chris de Vries

Het was goed

Panter spijker rokje

Antwoord Esuals

Hi Chris, Super fijn om te horen! Wij wensen jou onwijs veel plezier van de order & happy weekend. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Esther Koopman

Prachtige kleding en goede kwaliteit

Jas

Antwoord Esuals

Hi Esther, Bedankt voor je positieve review. Ik wens je een onwijs fijne avond. :) Liefs, Quinty team Esuals

Nancy Heim

Gilet en trui

Antwoord Esuals

Hi Nancy, Fijn dat je het shoppen bij Esuals als positief hebt ervaren. Hier zijn wij onwijs blij mee. :) Liefs, Quinty team Esuals

Sandra Bezemer

Leuke broek voor een klein prijsje. Snelle levering.

Spijkerbroek

Antwoord Esuals

Hi Sandra, Wauw 5 gouden sterren! Happy team Esuals. Geniet van jou avond. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Judith Van de Geest

Snelle levering, en fijne site. Heel blij met de top

Top

Antwoord Esuals

Hi Judith, Wat leuk om deze positieve review te lezen, hier zijn wij ontzettend blij mee. Ik wens je een hele fijne avond. <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Petra Jongkind

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Pakket is sinds 24 maart onderweg maar eigenlijk in pre order. Bijzonder dat wij deze mail krijgen.

Spijker jumpsuit

Antwoord Esuals

Hi Petra, Na aanleiding van jouw review hebben wij direct contact met je opgenomen wegens dat je een pre order had besteld. Wij vermelden dit altijd in de afbeelding van het product en in de omschrijving bij het product met de verwachtte verzenddatum erbij. Op deze manier zie je direct wanneer wij verwachten dat jouw order verzonden zal worden en ben je ten allen tijden op de hoogte. Wellicht heb je de tekst 'pre order' over het hoofd gezien. De mail die je hebt ontvangen om ons te beoordelen is een automatische mail die je ontvangt na het plaatsen van een bestelling, vandaar dat jij deze e-mail al had ontvangen voor jouw bestelling was afgeleverd. Ik zie dan ook dat de bestelling in goede orde is binnengekomen bij je en wij wensen jou heel veel plezier van de denim jumpsuit. Liefs, Quinty Team Esuals

Geantwoord op

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

Jet Beuckelaers

Super snelle levering

Denim jogger donkerblauw met jacket

Loïs Evers

Snelle levering, goede kwaliteit kleding. Blij met mijn aankoop!

Jeans en bodys

denim pak

Christina Reijnier

Een broek en een body

Katja Wanrooij

Mooie jeans met goede pasvorm.

Jeans tall straight hoge taille

Aya El bouchaibi

Snelle levering kwam volgende dag aan

Zwarte lage laarsjes

sseJ

Leuk setje en lekker snel binnen.

Two piece gewafeld bruin

Jas

Nancy Heim

Gilet en trui

Sandra Bezemer

Leuke broek voor een klein prijsje. Snelle levering.

Spijkerbroek

Judith Van de Geest