8.9 /10

checkbox94% beveelt Esuals aan!

Tessa De Vos

Ik had 2 maten besteld van een product omdat ik twijfelde, werd ik opgebeld door Esuals of ik advies wilde welke maat beter zou zijn. Dit is toch super service!

Denim set

Annemarie Kuypers

Snelle levering en goede kwaliteit

Joke De Bock

Goede service

Body lova

Lieke Postma

Super goed! Erg tevreden ik heb de broek met een bies omslag en ik ben 185 en voor mij ook zeker lang genoeg! Deze broek is dus ook zeker een aanrader voor de tall girls! Ook is de service top en snelle levering!!

Naam
Tall straight jeans met bies omslag blauw

Antwoord Esuals

Hi Lieke, Wat ontzettend leuk om te horen dat je onze Lulu jeans hebt besteld, inderdaad echt een topper voor de tall girls! Onwijs veel plezier gewenst van het item en happy day! <3 Liefs, Quinty Team Esuals

Simone Vink

Snelle levering en in de winkel word je altijd vriendelijk geholpen

Body, trui en een Spijkerjurkje

Antwoord Esuals

Hi Simone, Wat leuk dat je ook al een bezoekje hebt gebracht aan onze winkel. Wij wensen jou onwijs veel plezier van jouw gekochte items en happy day! Liefs, Quinty Team Esuals

Tietsia Danhof

Super

Jumpsuit

Antwoord Esuals

Hi Tietsia, Wat leuk dat om te horen dat je tevreden bent over het shoppen bij Esuals. Wij wensen jou veel plezier van de denim jumpsuit. Liefs, Quinty team Esuals

Lindsay

SterSterSterSterLege ster

Top, snelle service en maat advies is juist!

Antwoord Esuals

Hi Lindsay, Fijn om te horen dat je tevreden bent over het online bestellen bij Esuals. Ik wens je onwijs veel plezier van de bestelling. <3 Liefs, Quinty team Esuals

Sara Nolen

Helemaal top!

Van broeken tot topjes tot schoenen

Antwoord Esuals

Hi Sara, Bedankt voor het delen van jouw review. Wij wensen jou onwijs veel plezier van de bestelling & een heel fijn weekend. <3 Liefs, Quinty team Esuals

Brenda Leene

Fijn kreeg ook een mailtje na bestelling met een dank erg leuk

Flared leopard broek en een jasje

Antwoord Esuals

Hi Brenda, Wij vinden contact met onze klanten enorm belangrijk en zijn jullie dankbaar voor alle bestellingen. Een persoonlijk berichtje vinden wij dan ook altijd ontzettend leuk om te sturen. Liefs, Quinty team Esuals

Savannah Weeda

Snelle verzending en goede kwaliteit

Spijkerbroek

Antwoord Esuals

Hi Savannah, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de verzending en de kwaliteit die wij bieden. Kwaliteit staat bij ons op 1 en vinden het dan ook altijd fijn zulke reviews te lezen. Wij wensen jou een heel fijn weekend. <3 Liefs, Quinty team Esuals

Anouk vd Zanden

Hele snelle levering, goede prijzen en super fijn zittende kleding!

2 jeans

Antwoord Esuals

Hi Anouk, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de service van Esuals. Wij vinden onze service erg belangrijk! Heel veel plezier met de bestelde items. Liefs, Fleur team Esuals

Eva Munscher

Hele leuke kleding, goede kwaliteit en super service

Jumpsuit Jenna

Antwoord Esuals

Hi Eva, wat fijn om te horen dat het item helemaal naar wens is! Wij wensen jou heel veel plezier met het artikel! Liefs, Fleur team Esuals

An

Snel besteld en kledingstuk precies zoals op de website

Jeans jumpsuit straight leg

Antwoord Esuals

Hi An, Bedankt voor je positieve recensie en 5 sterren! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en wensen jou heel veel plezier met de bestelde items. Tot snel bij je volgende bestelling bij Esuals! Liefs, Fleur team Esuals

Wendy Martens

Goed. Snelle levering

Antwoord Esuals

Hi Wendy, Super fijn dat je tevreden bent over jouw bestelling bij Esuals. Veel plezier gewenst van de bestelling & een hele fijne zonnige dag! :) Liefs, Quinty Team Esuals

Janneke Tolsma

Neon roze vest.

Antwoord Esuals

Hi Janneke, Wat fijn dat je jouw bestelling zo snel hebt ontvangen en tevreden bent over de levering. Op werkdagen voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Ik wens je onwijs veel plezier van de bestelling & hopelijk tot een volgende aankoop bij Esuals. Liefs, Quinty Team Esuals

Geantwoord op

Esuals verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Esuals heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 3 maart 2021

Esuals

Webshop in dameskleding, schoenen en mode accessoires. Wekelijks nieuwe items en de beste service!

Steigerboom 2C

Goede service

Body lova

Lieke Postma

Naam
Tall straight jeans met bies omslag blauw

Simone Vink

Snelle levering en in de winkel word je altijd vriendelijk geholpen

Body, trui en een Spijkerjurkje

Tietsia Danhof

Super

Jumpsuit

Lindsay

SterSterSterSterLege ster

Top, snelle service en maat advies is juist!

Sara Nolen

Savannah Weeda

Snelle verzending en goede kwaliteit

Spijkerbroek

Anouk vd Zanden

Hele snelle levering, goede prijzen en super fijn zittende kleding!

2 jeans

Eva Munscher