Harrie

Vandaag een prachtig horloge opgehaald van Baal waar ik geholpen werd door Robin. De ontvangst en het gesprek was zeer prettig en professioneel en het was het was leuk om te merken dat net zo'n... Vandaag een prachtig horloge opgehaald van Baal waar ik geholpen werd door Robin. De ontvangst en het gesprek was zeer prettig en professioneel en het was het was leuk om te merken dat net zo'n grote liefhebber was als ikzelf.

kennis van zaken, service, professionaliteit, vriendelijkheid.

Zo doorgaan!

Michel W.

Vanmiddag weer een bezoek gebracht aan van Baal. Zoals altijd vriendelijk, professioneel en super service gericht geholpen door Robin. Uiteindelijk met volle tevredenheid de aankopen gedaan. Vanmiddag weer een bezoek gebracht aan van Baal. Zoals altijd vriendelijk, professioneel en super service gericht geholpen door Robin. Uiteindelijk met volle tevredenheid de aankopen gedaan.
Dank team van Baal voor de mooie ervaring iedere keer weer!

Service, advies en gastvrijheid

Gewoon zo doorgaan!

Maxim

Al eerder mijn horloge hier gekocht en werd toen al goed geholpen. Nu weer een goed voorstel gekregen met fijn en snel contact ook via de app. Erg fijn geholpen weer. En blij met mijn nieuwe horloge... Al eerder mijn horloge hier gekocht en werd toen al goed geholpen. Nu weer een goed voorstel gekregen met fijn en snel contact ook via de app. Erg fijn geholpen weer. En blij met mijn nieuwe horloge ⌚️

Mooie winkel, aardig personeel en snelle antwoorden via de app

Anonieme klant

22 november naar een breitling superocean weze kijken. Door het advies en de super fijne begeleiding van Robin. Zelfs overgegaan op een koop. Robin was enorm behulpzaam had en had goed eerlijk... 22 november naar een breitling superocean weze kijken. Door het advies en de super fijne begeleiding van Robin. Zelfs overgegaan op een koop. Robin was enorm behulpzaam had en had goed eerlijk advies. Door de tijd die ik kreeg om mijn keuze te maken tussen verschillende kleuren en types voelde het gewoon perfect om mijn horloge hier te kopen. Ze hebben een enorm breed assortiment en de behandeling is precies wat je wilt. Ik ben enorm blij met mijn aankoop en raad iedereen aan om naar deze juwelier in Nijmegen te komen. Robin maar ook zijn collega hebben ons perfect geholpen en waren er maar meer verkopers zoals deze heren. Ik kom hier zeker terug voor een horloge of een borrel. Robin en collega bedankt. Met vriendelijke groet een zeer tevreden klant.

Behulpzaamheid, advies, geduld

Het was zoals het moest zijn.

Ronald

Gebeld voor een extra schakel voor mijn horloge.
Bleek er nog 1 gebruikte op voorraad te hebben.
Netjes gedemonteerd en voor een fractie van de nieuwprijs.
Zeer tevreden.

Klant vriendelijke mensen

Mery

Heel goede service en ervaring

Ze nemen elke klant serious, nemen de tijd voor iedereen, ongeacht of de klant alleen informatie willen hebben of iets koopt. Ik werd geholpen vooral door Robin, hij gaf niet alleen maar het info... Ze nemen elke klant serious, nemen de tijd voor iedereen, ongeacht of de klant alleen informatie willen hebben of iets koopt. Ik werd geholpen vooral door Robin, hij gaf niet alleen maar het info die ik nodig had maar ook valuable input zodat ik de juiste horloge kan vinden.

Misschien is het handig zon ticket nummer te plasten - het is meestal druk bij de winkel vooraal in het weekend en soms weten we niet wie aan de buurt is :)

Antoon

Gisteren een aankoop gedaan, ik werd weer super goed geholpen. Vriendelijke medewerkers en het kopje koffie was lekker! Zeker weer tot een volgende keer!

Hele fijne medewerkers, goed advies en je bent er echt welkom.

Geen verbeterpunten, helemaal top.

Mirjam

Een mooi bedrijf met heel veel kennis en echt persoonlijke aandacht. En Robin een echte topverkoper.

Vandaag ben ik bij de winkel van Eugène van Baal geweest in Nijmegen. Een mooi uitziende winkel.Ik ben geholpen door Robin. Robin is iemand die goed luistert naar je smaak, wensen en laat de... Vandaag ben ik bij de winkel van Eugène van Baal geweest in Nijmegen. Een mooi uitziende winkel.Ik ben geholpen door Robin. Robin is iemand die goed luistert naar je smaak, wensen en laat de eventuele verkoop echt bij de klant zelf. Een hele fijne persoonlijke benadering, en een hele goede kennis van het product. Ik zou iedereen aanraden hier heen te gaan.

Geen verbeter punten

Bart

Heel fijn geholpen door Robin. Hij gaf mij de ruimte en dit voelde erg goed in het maken van mijn keuze. Hier kom ik zeker eens terug!

Het geven van advies en meedenken met de klant.

Erwin Jeuken

Helemaal fantastisch. Ik woon in de parel van het zuiden. (Breda) nAc. Maar door de goede en snelle levering ben ik toch een naar de stad waar alles rood/zwart en greun,(groen) is. Maar sinds... Helemaal fantastisch. Ik woon in de parel van het zuiden. (Breda) nAc. Maar door de goede en snelle levering ben ik toch een naar de stad waar alles rood/zwart en greun,(groen) is. Maar sinds vandaag mag de kleur GOUD!! Er ook aan toe gevoegd worden. Ze hebben me fantastisch geholpen met de goede keuze te maken met mijn horloge. Bedankt.! Erwin Jeuken

Snel handelen

Kom ook naar breda