janet

Prima parkeerplek vlak bij de luchthaven.
Prima parkeerplek vlak bij de luchthaven.
Je bent iets goedkoper uit wanneer je je sleutel inleverd, maar je kunt je sleutel ook gewoon meenemen. Kom je in de avond of nacht terug dan gaat de slagboom automatisch voor je open.

Alles is goed gegaan!!

Joannes Bastiaens

Gemakkelijk bereikbaar, eenvoudige check inn met behulpzame parkingwachter. Eenvoudige afhaling. Super!

Selma Van der Pot Massop

Top mede door persoonlijke ontvangst

peter van kampen

Super

Toop Garvelink

Geen goede ervaring, mijn auto zou opgeladen worden. Dat is niet gebeurd waardoor ik last op de avond nog aan de snellaadstations moest en dat is niet prettig!
Sleutel lag in een onhandig...
Sleutel lag in een onhandig kluisje..

Van Hoof Peter

Zowel afleveren van mijn wagen tot het terug ophalen was allemaal zeer goed in orde.Ik kan Euro-parking aanraden voor iedereen die zijn wagen in veiligheid wil achterlaten.

Karin H

Super makkelijk om te reserveren en goede parkeerplaatsen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Sabine Scheelen

Prima, alles was naar wens

Edyta Korzen

Zeer tevreden.