Een stuk verder dan de vroegere valet parking op de Luchthavenweg. Die ik dacht geboekt te hebben. Even zoeken dus want slecht aangegeven. Je ziet ze pas als je ervoor staat en dan nog lijkt het een...Een stuk verder dan de vroegere valet parking op de Luchthavenweg. Die ik dacht geboekt te hebben. Even zoeken dus want slecht aangegeven. Je ziet ze pas als je ervoor staat en dan nog lijkt het een gewone publieke parking. Gelukkig zat er iemand in het hokje en kregen we zonder problemen onze wagen, weliswaar op een hoogst onpersoonlijke, verveelde manier. Die man zat er duidelijk tegen zijn zin.
Makkelijk geregeld en vriendelijk personeel
Diana Litviniene
Ik ben heel tevreden
Prima, hij kende mijn naam en wees de beveiligde parkeerplaats aan.
Wszystko przebiegło pomyślnie. Żadnych zastrzeżeń.
Zeer posititef
Maciej Przemielewski
Wsztstkonjest super ,miła obsługa i można nie martwić się o swoje auto. Warto korzystać i będziemy polecać. POZDRAWIAM
Edwin Furmanczuk
Professional
Luc De Baer
Fantastische ervaring met Euro parking. Kwam op het uur van de afspraak die ik gemaakt had en werd daar vriendelijk ontvangen. Er werd mij uitgelegd hoe het daar het werkte. Bij terugkomst van de...Fantastische ervaring met Euro parking. Kwam op het uur van de afspraak die ik gemaakt had en werd daar vriendelijk ontvangen. Er werd mij uitgelegd hoe het daar het werkte. Bij terugkomst van de reis geen enkel probleem voor buiten te rijden. Zal het zeker aanbevelen aan iedereen. Van staanprijs zeker niet duur. Mij zullen ze daar nog meer zien als ik vlieg via Eindhoven. Punten: 10/10
Prima parkeerplaats, op loopafstand van luchthaven Eindhoven. Prima, aardig en behulpzaam personeel!