Prima parkeerplaats vlakbij de luchthaven. Op aanwijzingen van het personeel kon ik mijn auto zelf parkeren en de sleutel meenemen. Uitrijden ging aan de hand van kenteken herkenning. Alles was goed...Prima parkeerplaats vlakbij de luchthaven. Op aanwijzingen van het personeel kon ik mijn auto zelf parkeren en de sleutel meenemen. Uitrijden ging aan de hand van kenteken herkenning. Alles was goed geregeld en de volgende keer kies ik zeker weer voor deze parking.
Katrien Van hoof
Heel tevreden
tim baart
Heel goed!
Jozef Auer
Zeer behulpzaam een vriendelijke personeel, ook perfect op loopafstand van de terminal. Een aanrader.
Marc Melotte / Melosport nv
Parking is op wandelafstand en personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Ook nog een gratis watertje bij het ophalen van de wagen.
Theo Punter
Prettig en efficient
Gerdien Visser
nico
Het parkeren gaat lekker snel even je naam doorgeven sleutels inleveren en klaar. Je hoef maar een klein stukje te lopen naar de luchthaven. En alles is duidelijk op internet om het...Het parkeren gaat lekker snel even je naam doorgeven sleutels inleveren en klaar. Je hoef maar een klein stukje te lopen naar de luchthaven. En alles is duidelijk op internet om het parkeren vast te leggen . Top !!!!