Goed geregeld, dichtbij vliegveld. Vlotte afhandeling van auto brengen/halen.
Maciej Chruscicki
Positieve ervaringen, behulpzame medewerkers met een glimlach op hun gezicht, minimale formaliteiten, lage prijs voor de service.
Soepel en erg eenvoudig
Krisztina Kiss
Alles war Perfect. Viel lieb dank.
Condor Károly József Condor Károly József
A
Pieter Goedhart
Perfecte locatie op Eindhoven Airport en Service
A. Overdijk
Afgelopen week mijn auto geparkeerd bij Europarking Eindhoven. De parkeerplaats is makkelijk te vinden, geen gedoe met in- en uitrijkaartjes en parking is bewaakt. De afstand lopen naar luchthaven...Afgelopen week mijn auto geparkeerd bij Europarking Eindhoven. De parkeerplaats is makkelijk te vinden, geen gedoe met in- en uitrijkaartjes en parking is bewaakt. De afstand lopen naar luchthaven is iets verder dan ik had gedacht, maar prima te doen. Eventueel kun je de auto ook eerst bij Kiss & Ride neerzetten om de koffers in- en uit te laden. Zeker een aanrader!
R. van Dongen
Met de dienst an sich kan weinig mis gaan. Parkeerplaats reserveren, parkeren en na terugkomst auto weer ophalen. Dat behoeft dan ook geen gejubel. Euro-Parking zou meer comfort kunnen aanbieden...Met de dienst an sich kan weinig mis gaan. Parkeerplaats reserveren, parkeren en na terugkomst auto weer ophalen. Dat behoeft dan ook geen gejubel. Euro-Parking zou meer comfort kunnen aanbieden door bijvoorbeeld de mensen tot aan de vertrekhal af te zetten. Dat kan zelfs met de auto van de klant. Ook al is het misschien maar een klein stukje, bij slecht weer en/of met zware tassen zou het toch fijn zijn. Maar dat doen ze niet. Als vaste klant belde of mailde ik altijd voor een reservering. Vele malen ging dit zo en kreeg ik als vaste klant een speciaal prijsje. Bij de laatste reservering kreeg ik echter geen reactie op mijn mail. En telefonisch kreeg ik te horen van de diensdoende knul dat het bedrijf nooit maar dan ook nooit speciale prijzen maakte. Ach ja... zo'n kereltje kan het natuurlijk niet minder interesseren waar ik mijn auto parkeer.
Szymon Kurowski
Easy to use this parking
Rob Van Zijl
Keurig en vriendelijke ontvangst , soepele afhandeling . Ook bij terugkomst super geregeld.