9.5 /10

checkbox100% beveelt Eurostretch aan!

Erik Mennega - Gjin Drokte

SterSterSterSterLege ster

De service is zeer goed. De producten zijn ook goed. Echter zijn er altijd wat verbeterpunten. Zo zit er wel eens wat verschil in de levering van de randzaken, naast het tentdoek De spanbandjes bij zijwanden zijn niet allemaal dezelfde lengte, dat is onhandig omdat het echt heel veel verschilt. Ook de touwen om een 3punt te maken zijn bij ons de laatste keren in verschillende lengtes geleverd. Dus is ook niet ideaal. Zelfde geldt voor de touwen die aan de ratel vast zitten. Di zijn soms zo kort dat ze bijna niet om de haring gaan. Wellicht kunnen jullie nog iets bedenken hoe je de tenten makkelijker kunt koppelen. Ik vind de pluggen die je in de zwarte kunstof koppelstukjes moet doen niet heel fijn werken voor de verhuur.

meerdere tenten voor de verhuur

de Wondere Wereld

Op 23 april is de stretchtent geplaatst bij ons woon- en werkinitiatief de Wondere Wereld. Er is supersnel en kundig gewerkt waardoor de tent met een aantal uurtjes stond. Een aantal jongeren heeft ook nog kunnen helpen met het opzetten. Erg leuk in het contact naar hen toe. Daarna was er zelfs tijd over was voor een potje voetbal met een aantal jongeren! In de aanloop ook prettig contact gehad met de kantoor/verkoopafdeling. Een prachtig voorbeeld van een goed, betrouwbaar bedrijf met oog voor haar klanten.

Camping domaine Le Peyral

Afgelopen seizoen hebben wij met veel plezier genoten van de tent (4.5Mx8M). Super mooie sterke kwaliteit! Fijn advies gekregen van de mannen van Eurostrechtent! Snelle levering bij ons op de camping in zuid-Frankrijk! Helemaal super!

Stretchtent African 4.5 x 10 Zand

Stretchtenthurentwente

Betrouwbaar goede service en goede kwaliteit tenten.

Gekocht bij Eurostretch:
Voor 80.000 uur denk ik onder tussen wel.Tenten en materiaal.

Maas Tentverhuur

SterSterSterSterLege ster

Een heel goed contact met mij als klant , hoge kwaliteit van de materialen en snelle leveringstijden. Alles om mij als klant te ondersteunen dus zeer tevreden .

Diverse afmetingen stretchtenten

Eric Derksen

Prima service en goede kwaliteit

Strechttent

MoreStorage

Fantastische tent, de mannen gaven een super uitleg over hoe in het vervolg m zelf op en af te breken. Het wordt "Tent" doet dit product echt tekort het is een "Flexibele Event Ruimte" die je "Event" echt een trapje hoger brengt.

Stretch-tent met houten palen

Stichting KVL

Een keurig bedrijf met de juiste communicatie. Plaatsing van de tent ging soepel. Aardig personeel en meedenkend. Bij nog een aanschaf van een tent, zeker weer Eurostretch.

Gekocht bij Eurostretch:
10x6 stretchtent incl. montage.

Nosjuh's Catering

Last minute een Stretchtent 10,5x20 meter besteld en binnen 1 week geleverd gekregen. Helemaal top. Ze denken goed met je mee.

Viktor

SterSterSterHalve sterLege ster

Al meerdere stretchtenten aangekocht bij Eurostretch, steeds van topkwaliteit. Dank aan gans het team

A-tention UG

Zeer vriendelijk, persoonlijk en professioneel

7,5x5, 6x10, 7,5x10, 10x12, 10x15

De Verwondering.earth

Een prachtig Nederlands product

Strechtent 10 x 6 meter Taupe

AMR bv

Snelle levering. Hebben zonder ervaring de tent vrij snel goed kunnen opzetten. De volgende keer normaal 1 uurtje nodig. Nu 2 uurtjes relax bezig geweest. Ziet er goed uit.

Strechttent African 7x10

Kampeerterrein Stortemelk

Goede en snelle service. Duidelijke communicatie.

Spantent

Maria Johanna Hoeve

Ook als het even tegen zit, dan helpen ze snel. Goede service!

stretchtent

Eurostretch verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Eurostretch heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 14 februari 2022

Eurostretch

Met veel passie produceren wij in onze moderne werkplaats in Terborg dagelijks prachtige stretchtenten. Onze specialisten die een persoonlijk advies geven voor jouw tent, onze productiemedewerkers die de tenten lassen en alle afwerkingen verzorgen: iedereen is een belangrijke schakel in de productie. Ontdek het ontstaan van Eurostretchtents!

Akkermansbeekweg 15A

7061 ZA Terborg

Erik Mennega - Gjin Drokte

meerdere tenten voor de verhuur

de Wondere Wereld

Camping domaine Le Peyral

Stretchtent African 4.5 x 10 Zand

Stretchtenthurentwente

Betrouwbaar goede service en goede kwaliteit tenten.

Gekocht bij Eurostretch:
Voor 80.000 uur denk ik onder tussen wel.Tenten en materiaal.

Maas Tentverhuur

MoreStorage

Stretch-tent met houten palen

Stichting KVL

Gekocht bij Eurostretch:
10x6 stretchtent incl. montage.

Nosjuh's Catering

Strechtent 10 x 6 meter Taupe

AMR bv

Strechttent African 7x10

Kampeerterrein Stortemelk

Goede en snelle service. Duidelijke communicatie.

Spantent

Maria Johanna Hoeve

Ook als het even tegen zit, dan helpen ze snel. Goede service!

stretchtent

Eurostretch heeft de volgende resultaten bereikt: