Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?
Het proces van offerte tot aan het plaatsen van de laadpaal is zeer soepel verlopen. Nette en kordate manier van zakendoen/communiceren.
H. Middelweerd
Ik benaderde EV Company in mijn zoektocht om op korte termijn een bepaald type lader geleverd te krijgen. De lader was nergens te krijgen, maar ik werd wel door EV-Company benaderd om contact...Ik benaderde EV Company in mijn zoektocht om op korte termijn een bepaald type lader geleverd te krijgen. De lader was nergens te krijgen, maar ik werd wel door EV-Company benaderd om contact op te nemen. Ik kreeg een onderbouwd advies een ander type lader te nemen, die rekening hield met laadstroom vanuit mijn zonnecellen en met eventuele hoge stroomafname door het woonhuis en die nog eens honderden euro's goedkoper was. De volgende dag had ik hem in huis!
Prima begeleiding door Fons, weet waar hij over praat
Prettig geholpen door Fons
RONALD DUBBELMAN
Correcte, bondige en uiterst waardevolle informatie van professionals
Klantvriendelijk
Rob Meulendijks
Prima tevreden
EV Company is door leasemaatschappij ingeschakeld om laadpaal te verzorgen op priveterrein