Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?
Kroes TransitieManagement BV
Uitstekende ervaring. Goed en duidelijk advies, rustige toelichting en perfecte afhandeling en nazorg.
Rijk van Broekhuizen / Ricoh NL
Uitbrengen van een offerte, mede tot stand brengen van order via ALD en uitvoeren van installatie laadoptie
Peter
Snelle persoonlijke service, direct telefonisch contact met medewerkers die verstand van zaken hebben
Het contact met medewerkers van EVCompany verliep in alle facetten heel prettig. De afspraak voor de installatie is snel geregeld.
Hans vd linden
Postief, vriendelijk. Alleen misschien beter informeren over locatie meterkast bij oud huis
Uitstekende service, uitstekend aanbod aan laadoplossingen, zeer deskundige medewerkers, veel flexibiliteit, snelle levering en installatie indien mogelijk, en meedenken met de klant. Ik kan EV...Uitstekende service, uitstekend aanbod aan laadoplossingen, zeer deskundige medewerkers, veel flexibiliteit, snelle levering en installatie indien mogelijk, en meedenken met de klant. Ik kan EV Company absoluut aanbevelen aan iedereen die een laadoplossing zoekt, klein of groot.
Overweg met zorg
Duidelijk advies en eerlijke prijs
Unit4
Prima!
Prima servicve vriendelijk personeel
Ruben Remmerts
Goede ervaring! vriendelijk en professioneel geholpen met het plaatsen van een laadvoorziening voor mijn elektrische auto