Lease maatschappij
Heeft u nog verdere op-/ of aanmerkingen?
Activeren laadpaal liep wat vreemd. Werd ineens stil en belde vervolgens zelf weer en toen werd het heel snel geregeld.
doorlooptijd vanaf 1e contact t/m plaatsing laadpaal was 4 werkdagen. Uitmuntend!
Ik kan het stroom verbruik nog niet goed terug vinden in de app om hier een rekening van te maken voor declaratie bij mijn werkgever
het heeft mij vele mails gekost om het laadpunt in te mogen plannen, ook speelt mee dat mijn Lease auto al 3 keer is herplant, erg onduidelijk, maar niet alleen jullie schuld, ook een groot deel...
Pas na inplannen werd een document verstuurd met eisen. Misschien handig om deze vooraf te delen.
Ik ben echt fantastisch geholpen met mijn vragen over het account en de laadpas door de mensen op kantoor. De namen heb ik helaas niet maar het waren echte toppers!
Registratie proces is slecht/niet te corrigeren bij het maken van een fout in het email adres.
De installateur kwam veel later dan afgesproken (om 16.15 uur ipv 11 uur). Hierdoor was installateur pas rond 22.00 uur klaar met de werkzaamheden. Ik kreeg het idee dat installateur te veel...
Technische informatie was telefonisch niet direct voorhanden.