Hoe heeft u het adviseringstraject ervaren?
8.2/10
Hoe verliep het inplannen van de installatieafspraak?

Aankoop mvan een laadkabel met variabele instelmogelijkheden voor de amperage

Uitstekende en snelle service. Zeer klantgericht. Goed advies en verwachtingen overtroffen.

Snel, accuraat en zeer service gericht

Robbert de Jonge / V&M Leasing B.V.

In EV-company hebben we de perfecte partner gevonden als het gaat om de totale ontzorging van de levering en installatie van laadpalen. Ze hebben een professionele houding en reageren snel en... In EV-company hebben we de perfecte partner gevonden als het gaat om de totale ontzorging van de levering en installatie van laadpalen. Ze hebben een professionele houding en reageren snel en adequaat op vraagstukken

Marc Arts

Snelle reactie per mail op mijn vragen.
Levering netjes binnen 2 a 3 werkdagen.

Patryk

Service met een hoofdletter S! Echt top, bleek dat de laadpaal en de kabel die ik zelf had uitgezocht niet de juiste was. Even gebeld met EV Company en zonder ook maar één woord werden zowel mijn... Service met een hoofdletter S! Echt top, bleek dat de laadpaal en de kabel die ik zelf had uitgezocht niet de juiste was. Even gebeld met EV Company en zonder ook maar één woord werden zowel mijn laadpaal als laadkabel vervangen, en dit zonder extra kosten! Wauw!
Nu laadt mijn Passat GTE zonder problemen en 30% sneller!
Tip, laat je informeren door EV-Company ipv zelf wat aan klikken, zeer ervaren medewerkers die je goed adviseren zonder direct het het duurste aan te smeren. Je merkt dat ze bouwen op een langdurige relatie ipv snel een keertje snel geld verdienen.

Van Delden Limousine Service BV

Goede communicatie, transparant en vriendelijk

Edwin

Mijn ervaring is goed. Afspraken zijn goed na gekomen.

Mark Fledderus - Total Car Lease

Zeer goede ervaringen. Een aanvraag wordt snel opgepakt en de afwikkeling is top! Niks op aan te merken.

Niet op de website gekeken