9.3 /10

checkbox99% beveelt Event Center Fokker aan!

Hoe tevreden bent u over het evenement welke u bij ons heeft gehouden?
Hoe heeft u onze medewerkers ervaren?
Wat vond u van de begeleiding tijdens het evenement?

Peter Ultee

Wij hebben een super feest gehad, perfect verzorgd door Mariska,het personeel en een fantastische Dj Martijn. Heel hartelijk bedankt en weet waar ik zijn moet voor een goede organisatie.

Beter kan niet

Wim

Super gezellig en goed georganiseerd feest bij Fokker Event Center

Geen, alles was super goed geregeld en georganiseerd.

J.l

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Echt niet een gastvrije medewerkers

Vriendelijker personeel Niet hele tijd gsm gebruiken voor privé doeleinde Laat het personeel ook de drankjes opnemen in de zaal

Antwoord Event Center Fokker

Beste meneer Lamers, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw opmerkingen over de service en nemen deze serieus. Op de dag van het evenement waren er meerdere evenementen tegelijkertijd, waardoor het personeel verdeeld moest worden. Daarnaast is ervoor gekozen om dranken via de bar te verkopen vanwege de beperkte ruimte en de opstelling van de zaal. We nemen uw feedback mee om onze planning en communicatie te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken via info@eventcenterfokker.nl

Geantwoord op

Sharon

Op vrijdag de 13/12/2024 mijn 50ste verjaardag gevierd. Wat een topavond gehad. Meedenkend over hoe je het wilt gaan vieren. Het personeel zijn toppers in de bediening. Echt een aanrader.

Geen op en aanmerkingen.

Serviceclub

Het is een geweldige plek en service die wordt aangeboden. Wij gebruiken het voor trainingsdoeleinden. We waarderen de open samenwerking met de catering en alle wijzigingen die we op het laatste moment hebben doorgevoerd.

Zeer leuke ervaring

Danny

Alles perfect geregeld, goede bediening

Nvt

PV-West AtalMedial (Unilabs group)

Goede service, waren overal toe bereid en helpte soms ook met redelijk krappe deadlines ons eigenlijk altijd op weg

Het is niet helemaal duidelijk vooraf dat de zaal die wij hadden niet rolstoel toegankelijk is, was nu geen probleem gelukkig, maar was wel fijn geweest om te weten

D. Ogbee

Geweldige ervaring bij Event Center Fokker! Op 27 september heb ik mijn 30e verjaardag gevierd bij Event Center Fokker, en het was werkelijk een fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact tot het einde van het feest was alles perfect geregeld. Het team was ontzettend professioneel en behulpzaam, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken. Naast het huren van de zaal heb ik ook gebruik gemaakt van hun cateringservice, en het eten was heerlijk en ruim voldoende. De warme snacks vielen goed in de smaak bij de gasten. De onbeperkte drankservice was perfect; om de zoveel minuten werd er gevraagd of we iets wilden drinken, wat de service echt naar een hoger niveau tilde. We kregen ook ruim de tijd om de zaal naar wens te decoreren, en tijdens het feest zelf bleef het contact met het personeel uitstekend. Ze waren attent en behulpzaam, en met slechts een blik konden we duidelijk communiceren. Het personeel had alles onder controle en zorgde ervoor dat de avond vlekkeloos verliep. Al met al was het een geweldige avond en zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel, Event Center Fokker!

nvt.

Bom

Geweldige locatie met top service!

DJ had niet helemaal goed naar mijn wensen geluisterd

Ted van der Bijl

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer directe en persoonlijke benadering. Zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Zeer tevreden met geleverde diensten zoals neerzetten en ophalen van het eten. En natuurlijk het eten zelf, in ons geval indonesisch gerechten erg lekker en veel complimenten over gehad van onze gasten.

Neen

SV de Meerschutters

Heel mooie locatie. Uitstekende service en bediening. Niets is teveel

Totaal geen opmerkingen

Stichting Maatvast

fantastische Service

Iets mee het eten en dan bijv. de luxe items zoals gamba's en saté bij vullen. Een aantal mensen hebben die niet kunnen eten omdat het te snel op was en dat is wel erg jammer. verder alles top.

Holla

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend verzorgd, gezellige bediening en mooie zalen.

Manon Kaptein

SterSterSterSterLege ster

Soms kreeg ik de indruk dat het erg druk was waardoor er bijv. dubbele afspraken werden ingepland, maar het uiteindelijke feest was fantastisch! Er werd goed meegedacht, de (meeste) bediening was vriendelijk en het was enorm goed verzorgd.

Zie hierboven: soms was het iets chaotisch, waardoor we ook een keer ruim een halfuur op de afspraak moesten wachten. Verder kwamen er van een aantal gasten wat opmerkingen over een van de barmannen die blijkbaar erg chagrijnig was, maar dat heb ik zelf niet gemerkt.

Deijs

Alles was perfect geregeld en leuk

Event Center Fokker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Event Center Fokker heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 26 januari 2016

Event Center Fokker

Een intieme familiereceptie, een bruiloftsfeest, een productdemonstratie, een personeelsfeest voor 600 mensen, een babyshower of een beursevenement, Event Center Fokker uit Hoofddorp beschikt over een schitterende locatie en een ervaren team van enthousiaste specialisten om ook van uw evenement een onvergetelijke happening te maken.

IJweg 1094

2133 MH Hoofddorp

Hoe tevreden bent u over het evenement welke u bij ons heeft gehouden?
Hoe heeft u onze medewerkers ervaren?
Wat vond u van de begeleiding tijdens het evenement?

Peter Ultee

Beter kan niet

Wim

Super gezellig en goed georganiseerd feest bij Fokker Event Center

Geen, alles was super goed geregeld en georganiseerd.

J.l

Zeer leuke ervaring

Danny

Alles perfect geregeld, goede bediening

Nvt

PV-West AtalMedial (Unilabs group)

D. Ogbee

nvt.

Bom

Geweldige locatie met top service!

DJ had niet helemaal goed naar mijn wensen geluisterd

Stichting Maatvast

fantastische Service

Holla

SterSterSterSterLege ster

Uitstekend verzorgd, gezellige bediening en mooie zalen.

Manon Kaptein

Deijs