Lourdes Nieto

(Bewerkt)

Customer service is heel goed. Ik heb wel problemen gehad met de verzending, ik moest twee keer bestellen, maar customer service was altijd snel en ze reageerde goed.

Anouk

Overzichtelijk, helpful, duidelijk!
Kortom echte toppers

Marin

Goede samenvatting, maar levering niet goed er zaten scheuren in me boek bij het bezorgen!!

AH

Waardeloos, onder andere examenchallenge wiskunde aangeschaft. Deze is echter niet te gebruiken doordat de sommen vol staan met allemaal rare tekens. Een oplossing wordt niet gegeven, het enige wat... Waardeloos, onder andere examenchallenge wiskunde aangeschaft. Deze is echter niet te gebruiken doordat de sommen vol staan met allemaal rare tekens. Een oplossing wordt niet gegeven, het enige wat ik te horen krijg is dat we genoeg hebben aan de andere aangeschafte middelen en dat er aan gewerkt wordt om het probleem te verhelpen.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over ExamenOverzicht! We zijn inderdaad op de hoogte van een kleine technische storing, waardoor er in sommige gevallen een aantal onleesbare... Hi, wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over ExamenOverzicht! We zijn inderdaad op de hoogte van een kleine technische storing, waardoor er in sommige gevallen een aantal onleesbare tekens verschijnen. Ons technische team heeft de oplossing inmiddels gevonden en verwacht dat het snel is opgelost. Daarbij vinden we het natuurlijk jammer dat de oplossingen die wij hebben aangeboden nog niet naar tevredenheid waren. We blijven graag met je in contact om een oplossing te vinden voor de tijd dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de ExamenChallenge. Mocht je het prettiger vinden om met ons te communiceren via de telefoon, dan kan dit natuurlijk ook. We zijn telefonisch bereikbaar via 085-1300865.

Fons

Helder. Volledig. Lerend. Compleet.

L Plomp

Lekker duidelijke samenvattingen

Bram de graaff

Pakket is nog steeds niet bezorgd

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te lezen dat jouw pakketje nog niet is bezorgd. Ik zie dat je nog geen contact met ons heeft opgenomen. Stuur ons even een mailtje, dan gaan we het direct voor je oplossen.

Lindy Boon

Tot heden niets ontvangen

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons even een mailtje, dan gaan we er direct naar... Hoi! Wat vervelend om te horen dat je jouw pakketje nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je hierover nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons even een mailtje, dan gaan we er direct naar kijken.