Jules

Fijne samenvattingen, wel gedoe met antwoorden terugkijken! Maar zeker voor economie en geschiedenis de moeite waard.

manuela

Duidelijke samenvattingen, het is geen heel groot boek waardoor het makkelijk leest, alles wordt duidelijk uitgelegd

Amal

Echt fijne overzichtelijke Samenvattingen en oefenboeken kan hier en daar uitgebreider maar ik ben hier mee als enige oefenmateriaal geslaagd plus ik was de afgelopen jaar best vaak ziek waardoor ik... Echt fijne overzichtelijke Samenvattingen en oefenboeken kan hier en daar uitgebreider maar ik ben hier mee als enige oefenmateriaal geslaagd plus ik was de afgelopen jaar best vaak ziek waardoor ik best veel les heb gemist maar ik ben toch met extra ondersteuning van deze Samenvattingen en oefenboeken geslaagd!! Door gebruik te maken van de Samenvattingen en oefenboeken bespaar je jezelf zoveel tijd en stress 😩.

Daphne

Erg goede service en snelle levering. Informatie is erg overzichtelijk en niet te lang beschreven. Bijna alle onderwerpen kwam voor in het bio examen. Dus echt de moeite waard om de boeken te... Erg goede service en snelle levering. Informatie is erg overzichtelijk en niet te lang beschreven. Bijna alle onderwerpen kwam voor in het bio examen. Dus echt de moeite waard om de boeken te bestellen, als je volgend jaar examsn gaat doen.

X

Fijn bedrijf, goede website en handige samenvattingen

Erik van Keulen

Bestelling kwam niet aan, oorzaak lag bij PostNL, na een mail aan ExamenOverzicht werd direct opnieuw een pakket verstuurd. Ook dat duurde weer iets te lang voordat het arriveerde, maar dat lag... Bestelling kwam niet aan, oorzaak lag bij PostNL, na een mail aan ExamenOverzicht werd direct opnieuw een pakket verstuurd. Ook dat duurde weer iets te lang voordat het arriveerde, maar dat lag wederom aan de vervoerder. Chapeau voor de service van ExamenOverzicht!

Verhagen

Fijn bedrijf. Duidelijk en makkelijk bestellen. Boeken zijn goede ondersteuning!

Marc

Nuttige samenvattingen

Maud

Ik keek erg op tegen wiskunde maar door samengevat snapte ik de stof binnen 2 weken en had ik uiteindelijk een 7,6