Niels Groot
Goed te woord gestaan bij de winkel met het juiste advies. Hierna alles netjes ingemeten en het leggen van de tegels is perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over Exclusieve dakterrassen.
- Product of service:
- tegels voor dakterras
Afspraken gehouden en netjes gewerkt
Wij zijn uitstekend en snel geholpen. Alle werkzaamheden werden voor ons geregeld, ook de dakdekker en de timmerman. Allemaal aardige mensen bovendien.
Prima ervaringen mee. Gedurende het hele proces goed begeleid en het terras ligt er prima bij.
De werkzaamheden zijn kundig en weloverwogen uitgevoerd.
Top ervaring , deskundig personeel en kwaliteit Heb in Woudenberg een kleur en grote van de tegel uitgekozen Afspraak op tijd , dus niet wachten, perfect Hele duidelijke offerte wat er allemaal gaat gebeuren 1.20 x 0.60 Mtr is heel fraai op ons balkon Henk heeft ons balkon omgetoverd tot een prachtig terras Netjes stucloper in de woonkamer gelegd zodat niks beschadigd wordt
Vanaf de ontvangst in de showroom, deskundig advies van Jarco, email contact over planning e.d. gewoonweg geweldig. Bas, Henk en Mahad bedankt voor het mooie werk :-). Ons dakterras is fantastisch, laat de zomer maar komen......
Zeer positief. Bekwaam, efficiënt, klantvriendelijk en zorgvuldig.
Houden zich aan afspraken, keurige medewerkers, netjes werk geleverd en alles schoon achtergelaten. Goed overleg ivm afwatering en resultaat top!
Prettig geholpen bij onze keuze en vakkundig gelegd.
Ik ben zeer tevreden vanaf het begin tot het eind resultaat. Prettige mensen en advies .Super.
Exclusieve Dakterrassen: echt een aanrader! Duidelijke communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. Goed materiaal, veel keuzemogelijkheden en een eerlijke prijs. Fijn en deskundig personeel op kantoor èn bij ons thuis in Sittard. Complimenten voor Bas en Herald!! Zij hebben UITSTEKEND werk geleverd!! Dank voor iedereen die heeft bijgedragen om tot dit prachtige eindresultaat te komen! Warme groet uit Sittard
Hele goede ervaring, snelle service. goede uitleg. En ook tijdens het leggen van de tegels op het balkon dat werd gedaan door hele nette en beleefde heren. Alles werd van te voren goed afgedekt met stucloop. en na afloop werd alles netjes opgeruimd. alleen maar complimenten.
Vandaag is ons Balkon gedaan door Exclusieve Dakterrassen en wat is het prachtig geworden , zo blij mee. Van de showroom tot aan het resultaat verliep allemaal vlekkeloos. Extra compliment voor Dirk die de opdracht heeft uitgevoerd. Wat een vakman , keurig werken en nog gezellig ook. Een aanrader. Patrick en Joke Cooke
Ons besluit om het balkon van ons huis te laten behandelen door Exclusieve Dakterrassen uit Woudenberg heeft in alle opzichten goed uitgepakt. Vanaf het eerste contact, de prettige en professionele voorlichting tot en met de uitvoering door Dirk, alles liep op rolletjes. Het bedrijf mag trots zijn op zijn medewerkers!! En wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Exclusieve Dakterrassen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Exclusieve Dakterrassen
Stationsweg Oost 194c
3931 EX Woudenberg
Afspraken gehouden en netjes gewerkt
De werkzaamheden zijn kundig en weloverwogen uitgevoerd.
Zeer positief. Bekwaam, efficiënt, klantvriendelijk en zorgvuldig.
Prettig geholpen bij onze keuze en vakkundig gelegd.
Exclusieve Dakterrassen heeft de volgende resultaten bereikt:
Exclusieve Dakterrassen